21 / 05 / 2024

Londra\'da Carlton House Terrace\'taki malikane

Londra\'da Carlton House Terrace\'taki malikane

Londra'da Carlton House Terrace 18 numaradaki ev 700 milyon liraya satışa çıktı

Londra’da ortalama konut kiraları 2 bin 500 sterlini aşarak resmen rekor kırdı!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere’nin başkenti Londra’da ortalama bir konut kirasının aylık 2 bin 500 sterlini aştı ve rekor seviyelere ulaştığı kaydedildi.

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Londra'da ev kiralarında sert düşüş!

İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraları son 11 yılda en büyük düşüşünü yaşadı. 

Bozcaada'da Tiny House'lar yasaklandı!

Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ şeklinde isimlendirilen tekerlekli ahşap evlere de yasak geldi. Artık adaya tekerlekli ahşap evlerle giriş yapılamayacak.

Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor!

Oynadığı Çukur dizisiyle başarıdan başarıya koşan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor...

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

İngiliz medyası belgeledi: BAE lideri Londra'da emlak imparatoru çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan'ın, İngiltere'nin başkenti Londra'da 56 milyar TL değerinde 170 mülkünün bulunduğu ortaya çıktı. 

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Londra'da bankalar ofislerini küçültüyor! Plazalar boşalıyor!

Dünya finans merkezi olarak bilinen Londra'da bankalar yüksek maliyetler yüzünden ofislerini küçültmeye gidiyor. İngiltere Hazine Bakanı John Glen bazı CEO'ların evden çalışmaya sıcak baktığını dile getirdi. 

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Londra'da evde çalışmaları mümkün olmayan inşaat veya fabrika işçileri gibi çalışanlar, işbaşı yapacak.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Londra\'da Carlton House Terrace\'taki malikane Haberi

Londra\'da Carlton House Terrace\'taki malikane

İngiltere'nin başkenti Londra'da Trafalgar Meydanı ve Buckingham Sarayı'nın yakınlarında yer alan malikane 700 milyon lira bedelle satışa çıktı. Carlton House Terrace 18 numarada yer alan 6 katlı malikane bu fiyata alıcı bulursa ülkede en pahalıya satılan ev...