29 / 04 / 2024

L\'oreal

L\'oreal

İpek Şampuanı L'oreal' a satan Canan Grubu, şimdi konut sektöründe Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor.

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

Migros'ta L'Oreal cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta L'Oreal Paris markalı ürünlerde kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Migros L'Oreal Paris markalı cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptı. İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

L'Oreal Türkiye'de ikinci fabrikasını kurmaya hazırlanıyor!

Güzellik firması L'Oreal, Türkiye'de hedef büyüttü. Pazarda hızlı büyüme potansiyeli gören şirket, Türkiye'de 2'nci fabrika için düğmeye bastı. Genel Müdür Rumpler, "Net değil ancak yatırım üzerinde çalışıyoruz" dedi

Mahkemeden EVKUR’a sahte ürün cezası!

Fransız kozmetik devi L'Oréal, EVKUR’a karşı açtığı ‘ Sahte L’Oreal ürünleri satıyor ’ davasını kazandı. Mahkeme, sahte olduğu tespit edilen ürünlerin toplatılıp imha edilmesine karar verdi.

Ataşehir'deki Canan Business satışa çıktı!

Canan Yapı'nın patronu Necati Akyazıcı, 2008'de İpek şampuan markasının yaratıcısı Canan Kozmetik'i dünya L'oreal'e satmış Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı.

L'Oreal, dünyadaki en büyük fabrikasını Endonezya'da açtı!

Dünyanın en büyük kozmetik şirketi L'Oreal, dünyadaki en büyük fabrikasını Endonezya'da açtı

Canan Residence'ta fiyatlar 335 bin TL'den başlıyor!

İpek şampuan markasının yaratıcısı Canan Kozmetik'i 2007 sonunda Fransız L'oreal firmasına satan Canan Kozmetik 'in kurucusu Necati Akyazıcı, konut sektöründe markalaşmanın çok önemli olduğunun altını çiziyor

Canan Grubu konut sektöründe Avrupa'ya açılıyor

İpek Şampuanı L'oreal' a satan Canan Grubu, şimdi konut sektöründe Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor.

Kozmetikten sonra sıra konutta

Canan Kozmetik'i dünya devi L'oreal'a satarak sektörden çekilen Necati Akyazıcı, Canan Yapı ile iddialı bir projeyi hayata geçiriyor.

TOKİ`den 30 taksitle satılık 285 arsa!

TOKİ Türkiye genelinde 285 arsa ve araziyi, 109 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Yüzde 25 peşin ödeyene 30 taksit yapılıyor.

Alanya ve Kaş`ta Hazine`den satılık araziler

Antalya Defterdarlığı, Hazineye ait, Alanya ve Kaş'a bağlı Kalkan beldesindeki bazı arazileri ihale usulüyle satışa çıkardı.

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

L\'oreal Haberi

L\'oreal

Türkiye'de İpek şampuan markasının yaratıcısı Canan Kozmetik'i 2007 sonunda Fransız L'oreal firmasına satan Canan Kozmetik'in kurucusu Necati Akyazıcı, konut sektöründe lüks yapılar yapma amacıyla ortağı Hasan Bulut ile birlikte kurduğu Canan Yapı'yı yurtdışı yatırımlara da yönlendireceklerini söyledi. Akyazıcı "Türkiye'deki konut yatırımlarımız yanı sıra Avrupa pazarında da konut üretmeyi planlıyoruz. Yabancılar Türkiye'ye geldiğine göre bu rekabette Türkiye'yi de yurtdışına taşıyacak firmalar olacaktır. Bizde bu firmalardan biri olabiliriz" dedi.

Necati Akyazıcı, "Mevcut konut stokunun yüzde 85'i, belki yüzde 90'ı son derece güvensiz ve konforsuz. Bu konutların önümüzdeki 30-50 yılı götürecek bir takati yok. Deprem olmasa dahi bunlar insanların yaşayacağı konutlar olmaz. Önümüzdeki 30 yılda da gayrimenkul sektörü en çok değer artışı olan, uzun vadeli bir yatırım dalı olacak" diye konuştu.

...