27 / 07 / 2024

Lösev 2015

Lösev 2015

LÖSEV, yeni inşaa ettiği Onkoloji Kenti’nde 18 ülkeden lösemiyi yenen çocukları ve annelerini ağırladı. Kutlamada LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, ikinci bir onkoloji merkezinin sözünü verdi.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Ev almak için doğru zaman mı?

Terörle mücadele ve güney sınırımıza dayanan savaştan etkilenen gayrimenkul sektörü, 2016 yılını 2015 yılı satış sayısı seviyesinde tamamlayacak.

Ekil İnşaat Sivas'ta en çok vergi veren firma!

Sivas'ta 2016 yılında 2015 yılı kazançları üzerinden en fazla kurumlar vergisi ödeyen firmaların isimleri açıklandı. Ekil İnşaat, listenin 5. sırasında yer aldı.

Demiryollarına 55 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

2003 yılından 2015'e kadar demiryolu sektörüne toplam 50.1 milyar TL yatırım yapılırken, demiryollarında 2023 hedeflerine ulaşmak için 55 milyar dolar yatırım yapılması planlanıyor.

Fatih'te tarihi medrese ve camiler restore ediliyor!

İstanbul'un sınırlarını içine alan Fatih ilçesindeki 10 bin 400 tarihi eserden 300'ü, 2004 yılından 2015 yılının sonuna kadar, yaklaşık 150 milyon Türk Lirası harcanarak restore edildi.

TOKİ indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı, peki 2016 yılı içinde de bir indirim kampanyası yapacak olan TOKİ, indirim kampanyasını ne zaman başlatacak?

TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı. Peki TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

Eskişehir LÖSEV bürosu açıldı!

LÖSEV İrtibat Ofis Sorumlusu Meltem Namdar Durulgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, LÖSEV'in 18 yıldır hem lösemili çocuklara hem de yetişkin hastalara her konuda yardımcı olduğunu söyledi.

Bingöl'de 2015 yılında konut satışları yüzde 133,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ver ilerinden derlenen bilgilere göre, Bingöl 2015 yılının 10 ayında konut satışları bakımından İstanbul ve Ankara diğer illere büyük fark attı.

Türk Müteahhitlik firmaları 1972'den beri 8626 proje üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği "Sürdürülebilir Ekonomi İçin Reform İhtiyacı" başlıklı 2015 yılı Üçüncü çeyrek analizini açıkladı. Merakla beklenen raporda önümüzdeki döneme ilişkin durumlar değerlendirildi.

Lösev 2015 Haberi

Lösev 2015

LÖSEV önderliğinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında aynı kaderi paylaşan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Costa Rica, Çin, Fas, Gürcistan, Hırvatistan, Kazakistan, Kırgızistan Letonya, Litvanya, Makedonya, Rusya, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Ukrayna ve Ürdün gibi 18 ülkeden gelen çocuklar ve anneleri Türkiye’de ağırlandı. Tedavileri bitenlerin maske attığı kutlamada LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, ikinci bir onkoloji merkezinin sözünü verdi. 

Lösemili Çocuklar Haftası, 56 ülke tarafından her yıl 30 Mayıs- 5 Haziran tarihleri arasında kutlanıyor. Ankara’da yapılan kutlamanın adresi LÖSEV tarafından inşa edilen İncek’teki Onkoloji Kenti oldu. Önceki gün yapılan kutlama 18 ülke büyükelçiliğinin ve yurtdışından gelen lösemili çocukların katıldığı bir şölene dönüştü. Lösev okulu müzik grubunun sahne aldığı etkinlikte lösemili çocuklar oluşturdukları korolarıyla şarkılar seslendirdiler. Ardından tedavisi biten minik yüreklerin maske atma törenine geçildi.  Üstün...