16 / 05 / 2024

LÖSEV Bodrum Çocuk Tatil Köyü

LÖSEV Bodrum Çocuk Tatil Köyü

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

İngiltere'deki barınma sorunu gittikçe büyüyor. Londra'da bu yıl  82 bini çocuk, en az 167 bin kişinin evsiz olduğu açıklandı.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Bakanlıktan müjde gibi müjde: Çocuk başına 350-650 TL para desteği! 

Devlet, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklu ailelere destek ödemeleri sağlıyor. 'Çocuk Destek Bileşeni' programı kapsamında 2023 yılında da başvurular devam ediyor. Başvurusu kabul edilen ailelere, 1 yıl süreyle çocuk yardımı veriliyor. İşte, çocuk yardım parası başvuru sayfası...

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Paralar PTT'den yatırılıyor, başvurular e-devletten yapılıyor! Çocuk parası onaylanan hesaplara hemen yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelerin çocuklarına maddi destek sağlıyor. Peki, çocuk parası ne kadar, çocuk parasından kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

2023 Aile Bakanlığı son dakika yardım başvurusu! Bu parayı çocuklu aileler alabilecek!

Düzenlediği sosyal yardım modelleri aracılığı ile Türkiye’deki milyonlarca ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu sefer de çocuklu aileler için yeni bir yardım ödemesi açıklamasında bulundu. Bakanlık, 1 yıl süresince çocuk başına 300 TL ödeneceğini paylaştı.

Çocuk destek ödemesine ne kadar zam geldi? Nisan ayı ödemesi ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın maddi güçlük yaşayan aileler için hazırladığı özel bir paket olan Çocuk Destek Bileşeni ödemesinin 2023 yılında kaç TL zamlandığı sıklıkla araştırılıyor. Peki çocuk başına zamlı ödeme ne kadar oldu?

Çocuk destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yattı mı? 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan hemen baksın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca dar gelirli haneler için sağlanan çocuk yardımı sık sık araştırılıyor. Peki çocuk destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yattı mı?

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Çocuk destek bileşenine Mart zammı yapıldı mı? Başvuran PTT'den hemen alabiliyor! Anne babalar şimdi bakın!

Çocuk Destek Bileşeni, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal destek kapsamına alınmıştı. e-Devlet'ten başvuru yapan anne babalara çocuk yardımı yapılıyor. Peki çocuk destek bileşenine Mart zammı yapıldı mı?

Çocuk Destek Bileşenine okkalı zam gelecek mi? Aile Bakanlığı çocuk parasını yatırdı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara e-Devlet veya SYDV aracılığıyla yapılan başvurular sonucunda destek sağlıyor. Peki, Çocuk Destek Bileşenine okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

Çocuk desteği parasında Kasım depremi! Çocuk parası hesaplara yattı mı? e-Devlet çocuk parası başvuru ve sorgulama...

Çocuk desteği parası ödemelerinin Kasım ayı ödemeleri merak ediliyor. Kasım ayı çocuk destek parasının yatıp yatmadığı araştırılıyor. Peki, çocuk desteği parası yattı mı? İşte merak edilenler...

LÖSEV Bodrum Çocuk Tatil Köyü Haberi

LÖSEV Bodrum Çocuk Tatil Köyü

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu (78) vasiyet yazarak Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu tedavi sonunda sağlığına kavuşunca vasiyetini bağışa çevirdi. Otelin yerinde şimdi lösemili çocukların tatil yaptığı LÖSEV Bodrum Çocuk Tatil Köyü var.

Hürriyet'ten Meltem Özgenç'in haberine göre; LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, Memduh Hacıibrahimoğlu, umut veren öyküsünü şu şekilde anlattı:

“Vakıfta çalışan arkadaşlarım Bodrum’da yaşayan Memduh Bey’in bir gayrimenkul bağışı yapmak istediğini söylediler. Hemen bir yönetim kurulu üyemiz Bodrum’a giderek bağışçı Memduh Hacıibrahimoğlu ile tanıştı. Uzun yıllar Almanya’da çalışan Memduh Bey ile eşi Elizabeth Hanım 40 sene kadar önce Türkiye’ye kesin dönüş yaparak Bodrum’a yerleşmişler. Bodrum Turgutreis’te çeşitli işlerle uğraşırken deniz kenarında küçük butik bir otel yapmışlar. Uzun yıllar özellikle Alman turistlerin geldiği bir butik otel olarak işletmişler. Sonra sağlık...