02 / 05 / 2024

Lösev Onkoloji Kenti

Lösev Onkoloji Kenti

LÖSEV, yeni inşaa ettiği Onkoloji Kenti’nde 18 ülkeden lösemiyi yenen çocukları ve annelerini ağırladı. Kutlamada LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, ikinci bir onkoloji merkezinin sözünü verdi.

LÖSEV Onkoloji Hastanesi'nin ruhsatı yok mu?

Sağlık Bakanlığı, LÖSEV'in İncek'te 18 dönümlük arazi üzerinde yaptığı 400 yataklı dev Onkoloji Hastanesi'nin ruhsatsız olduğunu açıkladı..

LÖSEV'in onkoloji kenti açılışa gün sayıyor!

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Lösev onkoloji kentinin bir odası Ferko İnşaat'ın ismini taşıyacak!

Ferko İnşaat, LÖSEV’in Avrupa’nın ilk, ülkemizin en donanımlı onkoloji kenti ve hastanesini hayata geçirmek için başlattığı ‘Bir Tuğla da Sen Koyar mısın?’ projesine destek veriyor. Hastanede poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

O şehre dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü!

Eskişehir, dünyanın yaşanabilir üçüncü kenti ödülü layık görüldü. İşte detaylar!

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: Resmen felaket...

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: İstanbul'da herkesin mezar taşı hazır!

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 23 Eylül 2022 altın fiyatları.

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

Altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki, altının başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte,  altının başkenti Kahramanmaraş 20 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Lösev Onkoloji Kenti Haberi

Lösev Onkoloji Kenti

LÖSEV önderliğinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında aynı kaderi paylaşan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Costa Rica, Çin, Fas, Gürcistan, Hırvatistan, Kazakistan, Kırgızistan Letonya, Litvanya, Makedonya, Rusya, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Ukrayna ve Ürdün gibi 18 ülkeden gelen çocuklar ve anneleri Türkiye’de ağırlandı. Tedavileri bitenlerin maske attığı kutlamada LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, ikinci bir onkoloji merkezinin sözünü verdi. 

Lösemili Çocuklar Haftası, 56 ülke tarafından her yıl 30 Mayıs- 5 Haziran tarihleri arasında kutlanıyor. Ankara’da yapılan kutlamanın adresi LÖSEV tarafından inşa edilen İncek’teki Onkoloji Kenti oldu. Önceki gün yapılan kutlama 18 ülke büyükelçiliğinin ve yurtdışından gelen lösemili çocukların katıldığı bir şölene dönüştü. Lösev okulu müzik grubunun sahne aldığı etkinlikte lösemili çocuklar oluşturdukları korolarıyla şarkılar seslendirdiler. Ardından tedavisi biten minik yüreklerin maske atma törenine geçildi.  Üstün...