02 / 05 / 2024

Louis Vuitton Tiffany

Louis Vuitton Tiffany

Fransız Louis Vuitton (LVMH), ünlü marka Amerikalı Tiffany’i 16.2 milyar dolara satın aldı. Anlaşma kapsamında hisse başına nakit 135 dolar ödenecek.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Louis Vuitton ilk restoran kafesini Japonya'da açtı! 

Fransız marka Louis Vuitton, Japonya'nın Osaka kentinde, 166 yıllık tarihinin ilk restoran ve kafesini açtı. Maison Osaka Midosuji'nin en üst katı Louis Vuitton'un ilk restoran ve kafesi için ayrılmış...

Louis Vuitton, Tiffany’i 16.2 milyar dolara satın aldı!

Fransız Louis Vuitton (LVMH), ünlü marka Amerikalı Tiffany’i 16.2 milyar dolara satın aldı. Anlaşma kapsamında hisse başına nakit 135 dolar ödenecek.

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Louis Vuitton, Emaar Square Mall'da mağaza açacak!

2010'dan bu yana Bağdat Caddesi'nde bulunan Louis Vuitton da ayrılık hazırlıkları yapıyormuş. Türkiye'de dört mağazayla faaliyet gösteren markanın yeni adresi, yine dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Emaar Square Mall olacakmış...

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Amerikan Emlakçılar Derneği Küresel Elçisi, Lead Consulting Group CEO’su Onur, "Florida’da Tiffany Offices ile Türk girişimcisine Amerika’da iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...

Tiffany icradan 3 milyon TL'ye satılacak!

Giyim sektöründe faaliyet gösteren fakat iflas eden Tiffany&Tomato 11 Haziran'da icradan satışa çıkarılacak.

Marmara depremi yaklaşıyor mu?

Fransız deprem bilimci Louis Geli tarafından “Batı Marmara’daki bazı sismik hareketler gazdan kaynaklanıyor” iddiası uzmanlar tarafından değerlendirildi. 

Louis Vuitton Tiffany Haberi

Louis Vuitton Tiffany

Dünyanın en büyük lüks ürünler şirketleri arasında bulunun Fransız Louis Vuitton (LVMH), nişan yüzükleri, beyaz pırlanta kolyeleri ve mavi kutularııyla büyük ün kazanan Amerikalı Tiffany’i 16.2 milyar dolara satın aldı.

Hürriyet Gazetesi'nden Muhammed Kafadar'ın haberine göre; sektörün şimdiye kadarki en büyük anlaşmalarından biri oldu. Louis Vuitton, Christian Dior, Bulgari gibi 75 markaya sahip LVMH grubu, böylece ABD pazarındaki konumunu daha da güçlendirdi.

HİSSE BAŞINA 135 DOLAR

Anlaşmaya göre LVMH grubu hisse başına nakit 135 dolar ödeme yapacak. Satış haberiyle Tiffany hisseleri New York’ta yüzde 6, LVMH hisseleri ise Paris’te yüzde 2 değer kazandı. Diğer taraftan satış için ilk başta yapılan teklif 14.5 milyar dolar seviyesine ulaştı. İki şirketin yönetim kurulları tarafından anlaşmanın onaylanıp satışın önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. Satın almanın Tiffany’nin dünya çapındaki 300 mağazasını da kapsadığı açıklandı.1837 yılında...