03 / 05 / 2024

lripto para şikayet 2021

lripto para şikayet 2021

Çözüm platformu Şikayetvar, 2021'in ilk yarısı için şikayet verilerini paylaştı. 2021’e damgasını vuran kripto paralarla ilgili şikayetler de Şikayetvar verilerinde yer aldı. 2021’in ilk 6 ayında kripto para şikayetlerinin yüzde 1278 yükseldiği görüldü.

Paramız pul olunca piyasada bozuk para da kalmadı! Madeni parada kıtlık var!

Yüksek enflasyon nedeniyle paramız pul olsa da küçük esnaf piyasada madeni para sıkıntısı yaşandığından şikayet ediyor. Madeni paralarda; bakır, çinko ve nikel fiyatlarındaki artışlar nedeniyle üretim maliyetinin kendi değerini aştığı belirtiliyor.

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

Akaryakıt fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olan otomobil sahiplerinin bayılacakları bir kampanya başladı. Paraf Kart para kampanyasına katılanlara 60 TL parası iade edilecek. Peki akaryakıt para iadesi kampanyasına nasıl katılacaksınız? Para iadesini nasıl alacaksınız? İşte adım adım detaylar…

Kripto para şikayetleri yüzde 1278 arttı!

Çözüm platformu Şikayetvar, 2021'in ilk yarısı için şikayet verilerini paylaştı. 2021’e damgasını vuran kripto paralarla ilgili şikayetler de Şikayetvar verilerinde yer aldı. 2021’in ilk 6 ayında kripto para şikayetlerinin yüzde 1278 yükseldiği görüldü.

Yabancı para kira sözleşmesi!

Taşınmaz kiralamalarında, kira sözleşmesi nasıl Türk parası ile kurulabiliyorsa, yabancı para ile de kurulabiliyor. Peki, yabancı para kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira zamları nasıl hesaplanır?

Yabancı para kira artışı!

Kira sözleşmesi Türk parası ile kurulabildiği gibi, yabancı para ile de kurulabiliyor. Peki, yabancı para ile kurulan kira sözleşmelerinde zam nasıl yapılır? İşte yabancı para kira artışı esasları..

Fadıl Akgündüz yüksek kârlı AVM için para toplayacak!

Yerli otomobili kâğıt üzerinde kalan, Caprice Gold Oteli projesi yarım kalan, Maldivler’de otel projesi hayal olan Fadıl Akgündüz; şimdi de “yüksek kârlı AVM” vaadiyle halktan para toplama peşinde.

Ulaşıma harcanan para iki kat arttı!

Türkiye 2003’te kazandığının yüzde 26’sını ev kirasına harcarken konut üretiminin artmasının da etkisiyle bu rakam 2013’te yüzde 24’e geriledi. Ancak ulaşıma harcanan para yaklaşık iki kat artarak yüzde 17’ye fırladı

Vatandaş en çok gürültüyü şikayet etti!

Vatandaş en çok gürültüyü şikayet etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çağrı merkezi olan ALO 181 hattına vatandaşlar en çok gürültü kirliliği ile ilgili şikâyetleri bildirdi.

Fethiye Babadağ paraşüt pisti hizmete açıldı!

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Fethiye ilçesindeki Babadağ'ın bin 200 kotuna kazandırılan yeni pist, kış aylarında da yamaç paraşütü faaliyetlerine olanak tanıyacak

Fethiye Babadağ paraşüt pisti açıldı!

Muğla Fethiye ilçesindeki Babadağ'ın bin 200 kotuna yapılan uçuş pisti, hizmete açıldı. Pistte bin 900, bin 800 ve bin 700 kotundaki uçuş pistleri ile rüzgarın durumuna göre yamaç paraşütü pilotlarına hizmet veriyor....

Fethiye Babadağ yamaç paraşütü pisti hizmete açıldı!

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Fethiye ilçesindeki Babadağ'ın bin 200 kotuna kazandırılan yeni pist, kış aylarında da yamaç paraşütü faaliyetlerine olanak tanıyacak.

1958 yılında inşaata 150 milyon lira para sarf edilmiş!

1959 yılında inşaat yaptıranların sayısı, 1958 yılına göre artmış. 1958 yılında İstanbul'da 684 tane ev, 644 tane apartman inşa edilmiş. Aynı yıl inşaata 150 milyon lira para sarf edilmiş.

Emlak vergisinde para iadesi!

Emlak vergisinde tek mesken sahipleri için sıfır oranlı emlak vergisi uygulaması bulunuyor. Muafiyetten habersiz bir şekilde ödeme yapanlara vergi iade edilebiliyor. İşte emlak vergisinde para iadesi esasları..

lripto para şikayet 2021 Haberi

lripto para şikayet 2021

Çözüm platformu Şikayetvar, 2021'in ilk yarısı için şikayet verilerini paylaştı. 2021 yılının ilk 6 ayını değerlendiren Şikayetvar’a göre 219 bin 564 şikayet rakamıyla e-ticaret, en çok şikayet edilen sektör olarak belirlendi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; kripto paralara ilişkin yapılan şikayetlerin de 2021’in ilk yarısına damga vurduğuna dikkat çekildi.

Tüketicilerin satın alma kararında nelerin önceliklerde yer aldığına, en çok şikayet edilen sektörlere ve şikayet konularına yer verilen raporda, değişen tüketici alışkanlıklarına ilişkin veriler de bulunuyor.

2021’e damgasını vuran kripto paralarla ilgili şikayetler de Şikayetvar verilerinde yer aldı. Paribu ve Binance; Şikayetvar’da en çok merak edilen markalar arasında oldu.

KRİPTO PARA DAMGASINI VURDU

E-ticaret sektörünün alt kırılımlarına bakıldığında pazaryeri siteleri, tesettür giyim siteleri ve ikinci el giyim sitelerinin bu alanda en çok şikayete konu...