20 / 05 / 2024

Ltc Construction Yapı adres

Ltc Construction Yapı adres

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Yıldırım tarafından kuruldu.

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Construction Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Telman Kassanov tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pp Construction Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Yıldırım tarafından kuruldu.

Construction Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Construction Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nerve Korkmaz tarafından kuruldu.

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Işık tarafından kuruldu.

ESTA Construction, Rusya'da havalimanı inşa ediyor!

Tüm dünyada inşa ettiği fark yaratan yapılarla adından sıkça söz ettiren ESTA Construction dev bir projenin daha temelini attı. ESTA Construction imzası taşıyacak yeni uluslararası havalimanının temeli, ihalenin kazanılmasının ardından 15 gün gibi kısa bir sürede atıldı.

ESTA Construction, Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’a büyük onur. 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselen firma, bu yıl listede 174’üncü sırada yer aldı.

FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Tiril tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Seha Yapı'nın Kuzey Irak projesi Zaho’nun kaba inşaatı tamamlandı!

Seha Yapı, Rast Construction Company tarafından geliştirilen New Zakho projesi kapsamında, kaba inşaatı tamamlanan toplam 306 villanın ince inşaatını, elektrik işlerini ve mekanik işlerinin imalatını 23 milyon dolar...

System Construction Yapı Sanayi Turizm Limited Şirketi kuruldu!

System Construction Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Annadurdy Repgulyyev ve Zafer Eray Bıçakçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu

Lidya Yapı Construction şantiye şefi ve inşaat mühendisi alacak!

Lidya Yapı Construction Bahreyn şubesinde çalışacak şantiye şefi arıyor...

Ayder Yaylası kaçak yapılardan temizleniyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı KaçkarDağları Milli Parkı sınırları içinde bulunan turizm yöresi Ayder Yaylası, kaçakyapılardan temizleniyor.

Ltc Construction Yapı adres Haberi

Ltc Construction Yapı adres

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Yıldırım tarafından kuruldu.

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

İnşaat Malzemeleri a. Her nevi inşaat ve taahhüt işlerinde kullanılan çimento, kireç, alçı ve bilumum kimyevi madde esaslı her türlü harç ve yapı kimyasallarının üretimi ve satışını yapabilir. İnşaat malzemeleri (demir,çelik,bakır,çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası,kiremit,alçı,çimento,fayans,seramik,marley vb.)imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, inşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik ,bakır,çivi,alüminyum ve mamulleri,tuğla,ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama ,alçı, çimento, fırınlanmış boru ve birleştirme parçaları,temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı,boya,banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapabilir. b. Her türlü...