27 / 04 / 2024

lübnan son hali

lübnan son hali

Lübnan'ın çeşitli bölgelerinden gelerek Beyrut Limanı çevresinde toplanan onlarca Lübnanlı, ellerinde Lübnan bayrakları, yaktıkları mumlarla gerçekleştirdiği gösteride yıkılan kentin imar edilmesini istedi. 

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Elinde avucunda dolar olanlar aman dikkat! Hemen 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuruna bakın!

Elinde avucunda dolar olanlar son dakika dolar kuru ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 son dakika dolar kuru...

Benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar? İşte 9 Eylül 2023 son dakika akaryakıt fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum pek çok araç sahibi tarafından merak ediliyor. Peki bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2023 son dakika akaryakıt fiyatları...

Yok böyle para! ABD Merkez Bankası yılın son günü 2,5 trilyon doları nasıl çekti?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kısa vadeli faiz oranlarını kontrol edebilmek amacıyla kullandığı önemli araçlarından biri ters repo yöntemi ile yılın son işlem gününde rekor kırdığı bildirildi.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Garanti BBVA'dan yeni yıl öncesi son fırsat! Bunu yapan tam 10 bin lira alacak! Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 

Garanti BBVA'dan yeni yıl öncesi son fırsat resmen başladı. Bunu yapan tam 10 bin lira alacak! Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 

Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yıl sonunda son kampanya! Tarım Kredi yeni kataloğunu az evvel açıkladı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Peugeot SUV 3008'de yılın son fırsatı! 0 faizle Peugeot 3008 sahibi olun! 18 Aralık 2022 fiyat listesi

Peugeot SUV 3008'de yılın son fırsatı başladı. Peugeot 3008, 180 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz oranıyla satışta. Peki Peugeot SUV 3008 Aralık fiyatları ne kadar? En uygun Peugeot 3008 kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

lübnan son hali Haberi

lübnan son hali

Lübnan'ın çeşitli bölgelerinden gelerek Beyrut Limanı çevresinde toplanan onlarca Lübnanlılar ellerinde Lübnan bayrakları, yaktıkları mumlarla gerçekleştirdiği gösteride yıkılan kentin imar edilmesini istedi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, patlamada yaşamını yitirenleri anarak onlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyen kalabalık, yaktıkları Amumlarla Lübnan'da barışın aydınlanması temennisinde de bulundu. 

-  Beyrut Limanı'ndaki patlama

Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos tarihinde patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış, daha sonra tüm şehri sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti. Patlamada, 158 kişi yaşamını yitirirken yaklaşık 6 bin kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, patlamaya 6 senedir Beyrut Limanı'ndaki bir depoda tutulan 2 bin 750 ton amonyum nitrat maddesinin yol açtığını belirtmişti. Bu açıklamadan sonra sosyal medyanın yanı sıra Lübnan ve dünya basınında birçok soru ve ihmal iddiaları gündeme geldi.

Patlama özelliği olan 2...