28 / 07 / 2024

Lufthansa uçuş iptalleri

Lufthansa uçuş iptalleri

Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı.

SunExpress 16 yeni noktaya daha uçacak!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Lufthansa yüzlerce uçuşunu iptal etti!

Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

Lufthansa greve gitti! Uçuşlar iptal oldu!

Atatürk Havalimanı’ndan Frankfurt’a gidecek yolcular, Lufthansa Hava Yolları’nda çalışan pilotların iş bırakma eylemleri nedeniyle uçuşlar iptal edilince mağdur oldu. Yeni bilet almak için saatlerdir sırada bekleyen yolcular uzun kuyruk oluşturdu...

Almanya'da 56 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı'nda 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için greve gidecek olması nedeniyle Münih Havalimanı'nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Almanya'da grev nedeniyle 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile Münih Havalimanı’ nda 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı’nda yarın 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’ nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeniyle Münih Havalimanı’ nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi...

Avrupa'da 200'den fazla uçuş iptal oldu!

Lufthansa pilotları, Frankfurt'ta kısa ve orta mesafe uçuşlarda iş bırakma eylemi başlattı. Lufthansa, grev sebebiyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini ve yaklaşık 25 bin yolcunun grevden etkilendiğini bildirdi.

Hamdi Topçu: Lufthansa planlıyor, teklifi bekliyoruz!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, SunExpress’in yapacağı iş modeliyle ilgili Lufthansa’dan THY’ye henüz bir teklif ulaşmadığını belirterek, “Bu iş modelini şu anda Lufthansa modelliyor" dedi

Lufthansa ve THY düşük maliyetli uçuş planlıyor!

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, yeni bir marka ile uzun mesafeli, düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda Türk Hava Yolları'yla (THY) ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini söyledi...

Ortadoğu Grup 30. yılını kutluyor

İstanbul Şişli'de Middleİst konutlarını inşa eden Ortadoğu Grup, 30 yılını müşterileriyle kutluyor

Şahinaz Karakuş'a komşu genelev 175 bin liraya `icra'dan satılık

Zonguldak'ta "Şahinaz Anne" olarak tanınan genelev kraliçesi Şahinaz Karakuş'a komşu genelev, 150 bin liralık borçla icraya düştü

Lufthansa uçuş iptalleri Haberi

Lufthansa uçuş iptalleri


Alman havayolu şirketi Lufthansa'dan, Alman Pilot Sendikası Cockpit'e (VC), bağlı pilotların grev çağrısı nedeniyle yüzlerce uçuşun iptal edildiği bildirildi. 


Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı. Buna göre, Almanya'nın en büyük havayolu şirketi yüzlerce uçuşunu iptal etti. 


Şirket tarafından yapılan açıklamada, grevin ilk gününde kısa ve orta mesafeli uçuşların etkileneceği ikinci gün ise 03.00'ten itibaren uzun mesafeli uçuşların da etkileneceği kaydedildi.  


Açıklamada, ayrıca Avusturya Havayolları, Brüksel Havayolları, Germanwings, SWISS ve Air Dolomiti şirketlerinin söz konusu grevden etkilenmeyeceği ve planlanan uçuşları gerçekleştireceği bildirildi.  


Öte yandan, şirketin grevle ilgili gelişmelere ilişkin açıklama yapması bekleniyor. 


Sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa,...