02 / 05 / 2024

lukoil mepet hisselerini aldımı

lukoil mepet hisselerini aldımı

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'nin sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. hisselerinin Lukoil Eurasia Petrol A.Ş.'ye satış işlemleri devam ediyor...

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Evergrande hisselerini 1.5 milyar dolara sattı!

Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan Evergrande, hisselerini 1.5 milyar dolara varlık yönetim şirketine sattı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 3 milyon 600 bin 514 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 0 sınırına ulaştı.  

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,77 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,11 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,98-3,00 TL fiyat aralığından 44 bin 934 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,11 sınırına ulaştı.

Şilili SQM, Doktor Tarsa'daki hisselerini satışa çıkardı!

1987 yılında Özmen Ailesi tarafından kurulan Doktor Tarsa'nın yüzde 50'si Şilili Sociedad Quimica y Minera de Chile (SQM) adlı firmaya satılmıştı. SQM şirketi, Doktor Tarsa'daki hisselerini satışa çıkardı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,05 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,85-3,05 TL fiyat aralığından 961 bin 394 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,05 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,07 TL fiyat aralığından 325 bin 186 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,77 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 2,69 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,02-2,04-TL fiyat aralığından 358 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 2,69 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 3,17 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 2,00-2,09 TL fiyat aralığından 387 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 553 bin 459 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklık tarafından gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 3,17 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0,86 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 1,79-1,90 TL  fiyat aralığından 645 milyon 329 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki payları yüzde 0,86 sınırına ulaştı.

lukoil mepet hisselerini aldımı Haberi

lukoil mepet hisselerini aldımı


Metro Ticari ve Mali Yatırımlar tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz, sahibi olduğu MEPET Metro Petrol Ve Tesisleri San. Tic. A.Ş. (MEPET) Hisselerinin satışı için Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile niyet mektubu imzalamış olduğunu 21. Ocak.2014 tarihli KAP duyurusunda kamuoyunun bilgisine arz etmişti. Söz konusu özel durum açıklamamızın devamı niteliğinde ÖZEL DURUMLAR TEBLİĞİ'nin (II-15.1) 23. maddesi gereğince; Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine...