04 / 05 / 2024

lüks marka saat

lüks marka saat

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lüks otellerde otopark ücretinde rekor fiyat! Saat ve vale hizmeti 750 lira!

İstanbul’da bulunan lüks otellerin otopark ücretlerinde saat ve vale hizmetine göre fiyatların 750 TL’yi bulduğu belirtildi. 

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lüks markalar artık BİM'de! Tommy Hilfiger, Fossil, Lacoste, Michael Kors, Guess... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM mobil uygulaması üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçıran bin pişman! Peki, BİM'de satılan lüks marka saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Saat&Saat'te okula dönüş başladı! Lüks marka saatlerde inanılmaz fırsat! Lacoste, Adidas... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Okulların açılmasına sayılı günler kala hazırlık telaşı başladı bile. Türkiye'nin önde gelen saat satıcılarından olan Saat&Saat'te okul öncesi lüks marka saatlerde inanaılmaz fırsatları başlattı! Peki, Saat&Saat'te satışa sunulan kampanyalı saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat liste

Omran İnşaat lüks konut üretiminde marka olacak!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe gelecek planları hakkında konuştu. Lüks segment konut üretiminde marka olmayı planladıklarını söyleyen Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Şehirlerin marka değeri lüks konut fiyatlarından ölçülür!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir şehrin marka şehir değerinin o şehirdeki lüks konut fiyatlarının metrekare birim fiyatlarıyla ölçüldüğünü söyledi..

Lüks evlerde oturmak hayal değil!

Lüks evlerde oturmak hayal değil. Etiler’de 3+1 bir daireyi 375 bin TL’ye alabilmek, lüks bir marka üst segment bir otomobile 40 bin TL’ye sahip olabilmek, icra ihalelerine katılarak mümkün olabiliyor.

Marka Evleri lüksü Demetevler'e taşıdı!

İNŞAAT sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş. Demetevler' de, Ankara' nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılar ile donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor.

lüks marka saat Haberi

lüks marka saat

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. A101'in bu haberini duyan inanamadı! A101; Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger ve Lacoste gibi oldukça lüks marka saatleri www.a101.com.tr web adresinde satışa sundu. Saatlerin fiyatlarını görenler şok üstüne şok yaşadı. Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Hemen koşun bakın! Peki, A101'de lüks marka saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

  A101 LÜKS SAATLER 15 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - Michael Kors MK6558 Kadın Kol Saati Satış Fiyatı:
3.699,00 Türk Lirası
2 - Michael Kors MK3640 Kadın Kol Saati Satış Fiyatı:
2.699,00 Türk Lirası
3 - Guess GUGW0033L3 Kadın...