07 / 05 / 2024

lüleburgaz toki kura sonuçları ne zaman açıklanacak

lüleburgaz toki kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Lüleburgaz projesinde yer alan konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

TOKİ 18-24 Ocak kura takvimi yayımlandı! 2023 İl il TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe belli oldu...

TOKİ güncel kura takvimini duyurdu. TOKİ 18-24 Ocak kura takvimi yayımlandı! 2023 İl il TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe açıklandı...

İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi..

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde heyecan devam ediyor. İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi...

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekiminin yapılıp yapılmadığı, ne zaman yapılacağı merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

TOKİ resmen il il çekiliş takvimini duyurdu! TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İl il TOKİ kura takvimi sorgulama...

TOKİ'ye başvuru yapan vatandaşlar, kura sonuçlarını nereden, nasıl öğreneceğini merak ediyor. Peki, TOKİ üçüncü etap kuraları hangi ilde, ne zaman çekilecek? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte  İl il TOKİ kura takvimi ve sorgulama ekranı...

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kura çekimi tarihleri ne zaman? İşte il il TOKİ kura tarihleri…

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesine başvuranlar için TOKİ kura çekimi devam ediyor. Türkiye genelinde yapılacak 250 bin konut için başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kura tarihleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte TOKİ konut kura takvimi..

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

lüleburgaz toki kura sonuçları ne zaman açıklanacak Haberi

lüleburgaz toki kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Lüleburgaz projesinde toplam 167 konut bulunuyor. Proje kapsamındaki konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz 2019 projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede 100 adet 2+1, 67 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

Başvuru döneminin 19 Nisan 2019 tarihi itibariyle sona erdiği TOKİ Lüleburgaz 2019 projesinde en düşük peşinat bedeli 16 bin 60 TL, en düşük aylık taksit bedeli 460 TL olarak belirlendi.

TOKİ Lüleburgaz 2019 projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 138 bin TL, 3+1 konutların fiyatları 202 bin 400 TL olarak belirlendi.

Lüleburgaz TOKİ 2+1 ödeme planı:
16 bin 60 lira peşinat, 675 lira taksit
27 bin 100 lira peşinat, 460 lira taksit

Lüleburgaz TOKİ 3+1 ödeme planı:
19 bin...