19 / 05 / 2024

Luna Elektrik aydınlatmada led devri

Luna Elektrik aydınlatmada led devri

Elektronik sayaç ve akıllı şebekeler konusunda sektörün uzman firması Luna Elektrik Elektronik A.Ş., enerji tüketimi ve kullanım ömrü açısından çığır açacak LED'li aydınlatmalarla evleri ve sokakları aydınlatmaya başlayacak.

LED dönüşümü ile 1 milyon konutun elektrik tüketiminde ne kadar tasarruf edilecek?

Türkiye'de genel aydınlatmada yapılacak LED dönüşümünün, yaklaşık 1 milyon konutun senelik elektrik tüketimi kadar tasarruf sağlayabileceği hesaplanmaktadır. 

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hekim Öztürk tarafından kuruldu.

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin bu yılki teması: Akıllı Teknolojiler!

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Aydınlatmada Akıllı Teknolojiler”...

Sistem25 Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem25 Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Isparta Elektrik Üretim Çukurçayı HES değerleme raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Isparta Elektrik Üretim Çukurçayı HES değerleme raporunu yayınladı.

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Orhan Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pikare İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Dinek tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bağlaşım Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağlaşım Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dinek tarafından kuruldu.

Poliyana İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketikuruldu!

Poliyana İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Akarca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Luna Elektrik aydınlatmada led devri Haberi

Luna Elektrik aydınlatmada led devri

Elektronik sayaç ve akıllı şebekeler konusunda sektörün uzman firması Luna Elektrik Elektronik A.Ş., enerji tüketimi ve kullanım ömrü açısından çığır açacak LED'li aydınlatmalarla evleri ve sokakları aydınlatmaya başlayacak. Geçtiğimiz yıllara elektronik sayaç piyasasına getirdiği yenilik ve teknolojilerl damgasını vuran Luna Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı, enerji tüketimi ve yönetimi konusunda çalışmalarını hiç ara vermeden devam ettirdiklerini belirterek tüketicilerin karşısına yeni ürünlerle çıkacaklarını...