19 / 05 / 2024

Luna Elektrik evleri aydınlatacak

Luna Elektrik evleri aydınlatacak

Elektronik sayaç ve akıllı şebekeler konusunda sektörün uzman firması Luna Elektrik Elektronik A.Ş., enerji tüketimi ve kullanım ömrü açısından çığır açacak LED'li aydınlatmalarla evleri ve sokakları aydınlatmaya başlayacak.

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

İmar barışı yaylalarda elektrik sorununu çözecek!

Karadeniz yaylalarındaki ruhsatsız evleri de kapsayan İmar Barışı, yayla evlerinin elektrik sorununu da çözeceği belirtiliyor.

Ümraniye Dekon Luna fiyat 2018!

2019 Ağustos ayında teslim edilmesi hedeflenen Dekon Luna Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor..

Dekon Luna Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim sağlanan Ümraniye Dekon Luna projesi 90 adet daireden meydana geliyor. Dekon Luna Evleri satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beykoz, Soğuksu Mahallesi, Çubuklu Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Luna Elektrik aydınlatmada led devrini başlattı!

Elektronik sayaç ve akıllı şebekeler konusunda sektörün uzman firması Luna Elektrik Elektronik A.Ş., enerji tüketimi ve kullanım ömrü açısından çığır açacak LED'li aydınlatmalarla evleri ve sokakları aydınlatmaya başlayacak.

Antalya Belediyesi'nden konteyner evlere elektrik ve su bağlantısı!

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Korkuteli’nde meydana gelen depremde evleri zarar gören vatandaşlara; AFAD tarafından gönderilen konteynır tipi evleri su ve elektrik bağlantılarını yaparak, teslim ediyor...

Mulson Yaşam Evleri'nde ısınma, aidat ve elektrik faturası ödenmiyor!

West Orion Grup'un İzmir'de hayata geçirdiği ikinci proje olan, 54 daire ve 5 villanın bulunduğu Mulson Yaşam Evleri'nde aidat, elektrik faturası, yakıt parası ödenmiyor. Projede son 29 daire şanslı sahiplerini bekliyor.

Soyak Yenişehir Şelale Evleri'nde yangın çıktı!

Ümraniye' de oyuncu Berk Oktay'ın da oturduğu Soyak Yenişehir Şelale Evleri' nde dün yangın paniği yaşandı. Yangın, iddiaya göre apartman boşluğundaki elektrik kablolarının tutuşmasıyla çıktı...

İstanbul'da elektrik kesintileri!

Şişli'de 08.00-13.00 saatleri arasında, Esentepe Mahallesi, Paşa, Müşir İsmail Hakkı Paşa, Mahmut Muhtar Paşa ve Tevfik Erdönmez sokaklar, Emekli Subay Evleri ve civarı elektrik alamayacak...

Saraçoğlu Evleri'nde kamu lojmanları satışı bürokratik engellere takıldı!

Kamu lojmanları satışı bürokratik engellere takıldı. Ankara Kızılay'daki Saraçoğlu Evleri... Oturanların çoğunun Danıştay personeli olduğu mahalleye son uyarı Bakan Bayraktar'dan: “Elektrik ve suyunuz kesilecek. İsterseniz öyle oturun.”

Konya Seha Panorama Evleri’nde 248 bin 400 liraya 4+1!

İlklerin öncüsü Seha Yapı Konya'da temiz enerji dönemini başlatıyor. Bugün itibariyle satışa sunulan Seha Panorama Evleri ile elektrik ve doğalgazda %20 tasarruf sağlanıyor. Projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 248 bin 400 TL’den başlıyor...

Tepeören Koru Evleri'nde 350 bin Euro'ya

Tepeören'de yapılan Koru Evleri'nde 4+1 dubleks tipinde toplam 22 villa bulunuyor.

Luna Elektrik evleri aydınlatacak Haberi

Luna Elektrik evleri aydınlatacak

Elektronik sayaç ve akıllı şebekeler konusunda sektörün uzman firması Luna Elektrik Elektronik A.Ş., enerji tüketimi ve kullanım ömrü açısından çığır açacak LED'li aydınlatmalarla evleri ve sokakları aydınlatmaya başlayacak. Geçtiğimiz yıllara elektronik sayaç piyasasına getirdiği yenilik ve teknolojilerl damgasını vuran Luna Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı, enerji tüketimi ve yönetimi konusunda çalışmalarını hiç ara vermeden devam ettirdiklerini belirterek tüketicilerin karşısına yeni ürünlerle çıkacaklarını...