25 / 07 / 2024

Lütfiye Camisi

Lütfiye Camisi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tarım arazilerinin korunması gerektiği düşüncesiyle dere üzerine inşa edilen Lütfiye Camisi, görenleri şaşırtıyor. Akçasu Deresi'nin üzerine 1878'de Hacı Hüseyin tarafından yaptırılan cami, özgünlüğünü koruyor...

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Mbn Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal’da  Lütfiye Hande Savçın tarafından kuruldu.

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Fikret Emirhan Şahin ve Lütfiye Sibel Özgürkan ortaklığında kuruldu.

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Taksim Camisi'nin açılışı ertelendi!

Ramazan'ın son Cuması açılması beklenen Taksim Camisi'nin açılışı 28 Mayıs tarihine ertelendi. 

Selimiye Camisi'nin restorasyonu bu sene başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada Selimiye Camisi'nin restorasyonuna bu yıl başlanacağını dile getirdi.

Seke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seke İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfiye Ertürk tarafından kuruldu.

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Hindistan'da yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atılıyor!

Hindistan’da 1528 yılında inşa edilen ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli yarın atılacak.

Mrv Proje Geliştirme Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrv Proje Geliştirme Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Lütfiye Torun tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Lala Hayrettin Camisi açılıyor!

Sinagog, kilise ve İstanbul'un fethinden sonra cami olarak hizmet veren ve 1600 yıllık olduğu belirtilen Lala Hayrettin Camisi açılıyor...

Fatih Kariye Camisi'nin açılışı ertelendi!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; yarın ibadete açılması beklenen Kariye Camisi açılışı ertelendi.

Kariye Camisi yarın ibadete açılıyor!

Danıştay ve Cumhurbaşkanı kararının yayımlanmasının ardından ibadethane statüsüne kavuşturulan Kariye Camisi'nde restore çalışmaları tamamlandı. Kariye Camisi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açılacak. 

Lütfiye Camisi Haberi

Lütfiye Camisi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tarım arazilerinin korunması gerektiği düşüncesiyle dere üzerine inşa edilen Lütfiye Camisi, görenleri şaşırtıyor. Akçasu Deresi'nin üzerine 1878'de Hacı Hüseyin tarafından yaptırılan cami, özgünlüğünü...