30 / 04 / 2024

Lütfü Bakırcı açıklama

Lütfü Bakırcı açıklama

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın bu sabah yaptığı "Gerçek mağdurlarımın haklarını kısmen ödedim" açıklamasına Makrom mağdurlarından yanıt geldi. İşte Makrom mağdurlarının yaptığı o açıklama...

Lütfü Bakırcı'dan flaş açıklama!

İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı mağdur sayısının 800 kişi olmadığını ve gerçek mağdurların haklarını kısmende olsa ödediğini belirtti.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şok eden açıklama, o paralar hesaplara yatmayacak! Bakın nedeni neymiş!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama...Bu kişilere para verilmeyecek...Hemen bakın, sonra pişman olmayın...

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor! Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın!

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor... Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın...

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın

Altın Kahini İslam Memiş'ten öyle bir açıklama geldi ki kuyumcular doldu taştı. Gram altın bedava. Acil bakın!

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dev finans kuruluşundan flaş açıklama! Konut fiyatları 2023 yılında yavaşlayacak!

Dünyada ve ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar ev sahibi olmak isteyenleri kara kara düşündürüyor. Ekonomi yönetimi orta gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir konut kampanyası başlatırken, dünyaca ünlü kuruluştan 2023 yılına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

Lütfü Bakırcı açıklama Haberi

Lütfü Bakırcı açıklama


İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye sattığı için tutuklanan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın yaptığı "Gerçek mağdurlarımın haklarını kısmen ödedim" açıklamasına Makrom mağdurlarından yanıt geldi. Mağdurlar Lütfü Bakırcı'nın açıklamalarının asılsız olduğunu söyledi.


İşte Makrom mağdurlarının yaptığı o açıklama:

Hiç bir mağdurun ne evi ne de parası verilmiştir, toprak sahibiyle iştirak suçu işleyip bizleri dolandırmışlardır. Lütfü Bakırcı'nın yaptığı açıklama asılsızdır, iddia eden ispat etmelidir. Lütfü Bakırcı Osman Bakırcı ile birlikte Makromcity projesini Tara Yapı firmasına devretmiştir. İnsanlardan ödedikleri tutarın 2 katına yakın fark istenmekte ve tekrar dolandırılmaya çalışılmaktadır. Nasıl bir mağduriyet gidermedir bu hala mağdur ediliyoruz.  Makromtek Tuzla, Esmiya, Tuğba, Mysgarden projelerinde inşaat yok ve arsaların üzerine başka firmalar ev yapıyor. Makrom firması bizi hayali projelerle dolandırdı. Hiçbir mağduriyet...