30 / 04 / 2024

lütfü bakırcı açıklamaları

lütfü bakırcı açıklamaları

İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı mağdur sayısının 800 kişi olmadığını ve gerçek mağdurların haklarını kısmende olsa ödediğini belirtti.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor! Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın!

Haziran 2023 paraları resmen hesaplara peş peşe yatırılıyor... Az önce açıklandı, hemen hesaplarınıza bakın...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Bu haber herkesi ilgilendiriyor! Yaşlılık bakım sigortası geliyor!

Her geçen gün büyüyen sigorta sektörü yeni bir adım daha atıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamasına göre, çalışmaları başlatılan yeni proje ile yaşlılıkta bakım sigortası hayata geçecek.

1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Bu rakamları duyanlar resmen bayram etti! Hemen siz de bakın!

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Bu rakamları duyanlar resmen bayram etti... Hemen siz de bakın...

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

lütfü bakırcı açıklamaları Haberi

lütfü bakırcı açıklamaları


İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı'nın 17 yöneticisi gözaltına alınmıştı. Yeni bir açıklama yapan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı mağdur sayısının 800 kişi olmadığını ve gerçek mağdurların haklarını kısmende olsa ödediğini belirtti.



Makrom mağdurlarından Lütfü Bakırcı'ya cevap!


Makrom Yapı'dan Ahmet Kayıkçı, Kerime Bakırcı, Gülsüm Taylan ve Erkan Topaloğlu serbest bırakıldı, Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın ise tutukluluğu devam ediyor. 


İşte Lütfü Bakırcı tarafından yapılan o açıklama:

Basın ve yayın kuruluşlarında çıkan...