30 / 04 / 2024

Lütfü Bakırcı yeni açıklama

Lütfü Bakırcı yeni açıklama

İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı mağdur sayısının 800 kişi olmadığını ve gerçek mağdurların haklarını kısmende olsa ödediğini belirtti.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Bankacılık işlemlerinde yeni düzenleme resmen açıklandı! Banka işlemleri bundan sonra bu şekilde yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığının Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre bankacılık işlemlerinde yeni düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Emeklilik sistemi baştan aşağı değişiyor! Yeni sistem resmen başlıyor!

TBMM’ye sunulan 12’nci Kalkınma Planı iş hayatında önemli değişiklikler getirecek. Emekli aylığı sistemi ve emeklilik kriterleri değişirken, evde engelli veya yaşlı birinin bakımından sorumlu olan kişinin sigortası olacak. EYT’nin ardından sigortalı olanlar için yeni bir emeklilik dönemi başlayacak.

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından TOKİ kuraları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Bu haber herkesi ilgilendiriyor! Yaşlılık bakım sigortası geliyor!

Her geçen gün büyüyen sigorta sektörü yeni bir adım daha atıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamasına göre, çalışmaları başlatılan yeni proje ile yaşlılıkta bakım sigortası hayata geçecek.

Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampanya ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor! 

Durma noktasına gelen konut satışlarını hareketlendirmek amacıyla hayata geçirilecek olan yeni kampanya için geri sayım resmen başladı. Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampa ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor!

En düşük memur maaşı kaç lira olacak? Memura yeni yıl zammında deprem! Tek tek hesap yapıldı! Hemen bakın!

Ocak 2023 memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri, uzman isimlerin açıklamaları ve yeni zamlı maaş tahminleri merakla araştırılıyor. Peki memur yeni yıl zammı kaç lira olacak? Memur maaşına ne kadar zam gelecek? İşte memur 2023 Ocak zammı ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Lütfü Bakırcı yeni açıklama Haberi

Lütfü Bakırcı yeni açıklama


İstanbul'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak haksız kazanç sağlayan Makrom Yapı'nın 17 yöneticisi gözaltına alınmıştı. Yeni bir açıklama yapan Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı mağdur sayısının 800 kişi olmadığını ve gerçek mağdurların haklarını kısmende olsa ödediğini belirtti.



Makrom mağdurlarından Lütfü Bakırcı'ya cevap!


Makrom Yapı'dan Ahmet Kayıkçı, Kerime Bakırcı, Gülsüm Taylan ve Erkan Topaloğlu serbest bırakıldı, Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı'nın ise tutukluluğu devam ediyor. 


İşte Lütfü Bakırcı tarafından yapılan o açıklama:

Basın ve yayın kuruluşlarında çıkan...