17 / 05 / 2024

luvi urla 2021 fiyat

luvi urla 2021 fiyat

Luvi Urla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat bilgisi ve proje detayları...

Mesa Urla Kekliktepe fiyat listesi 2021!

Mesa Urla Kekliktepe fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Urla Kekliktepe fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Luvi Grup Luvi Urla fiyat listesi 2021!

Luvi Urla fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Luvi Urla fiyat!

Luvi Urla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat bilgisi ve proje detayları...

Luvi Urla nerede?

Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Luvi Urla satışta! Yeni Proje!

Luvi Grup tarafından İzmir'in en değerli bölgelerinden biri olan Urla'da hayata geçen Luvi Urla projesinde satışlar başladı. Projede satışa sunulan konutlar Haziran 2022'de teslim edilecek.

Angelina Jolie'nin Urla'dan ev alması bölgede heyecan yarattı!

Magazin dünyasında "Brangelina" olarak da bilinen, dünyanın en gözde çiftlerinden, Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin İtalyan bir emlak şirketi aracılığıyla 2,6 milyon dolara Urla'da yazlık satın aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie, Urla'daki emlak fiyatlarını artırdı!

Hollywood'un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 2.6 milyon dolara Urla'da villa aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı. Çiftin Urla'dan villa alması bölgede emlak fiyatlarını artırdı.

İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin Urla'daki evi!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı; yöre halkını heyecan sardı.

Cristiano Ronaldo Urla'dan villa alacak!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Cristiano Ronaldo İzmir Urla'dan ev mi alıyor?

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'da yazlık ev aldı!

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie Türkiye sevdasını başka boyuta taşıdı. Jolie ve Pitt cifti İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt Urla'dan ev aldı!

Angelina Jolie ye Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Brad Pitt-Angelina Jolie çifti Urla'dan villa aldı!

Angeline Jolie ve Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesinden denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

luvi urla 2021 fiyat Haberi

luvi urla 2021 fiyat

İzmir Urla'da  Luvi Grup  imzasıyla hayata geçen Luvi Urla'da daireler alıcılarını Proje dahilinde 1.5 katlı 3+1 ve 4+1 tiplerinde villalar yer alıyor . İnşaat aşamasında olan villaların anahtar teslimi Haziran 2022'de olacak.

Luvi Urla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Luvi Urla fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Luvi Urla'da 38 villa bulunuyor.  Projede ortak yüzme havuzunun yanı sıra müstakil havuzlu konutlar da bulunuyor.İzmir Urla'da yükselen Luvi Urla   İzmir  şehir merkezine 38 kilometre ülkemizin en popüler tatil beldelerinden Çeşme’ye 32 kilometre,havaalanına ise 55 kilometre mesafede yer alıyor.

Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor. Taksitle ev sahibi olmak isteyen alıcılar için ise yüzde 25 peşinat ödemeye 10 ay vade ve yüzde 8 indirim...