19 / 05 / 2024

luvi urla konum bilgisi

luvi urla konum bilgisi

Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Luvi Grup Luvi Urla fiyat listesi 2021!

Luvi Urla fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Luvi Urla fiyat!

Luvi Urla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat bilgisi ve proje detayları...

Luvi Urla nerede?

Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Luvi Urla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Luvi Urla satışta! Yeni Proje!

Luvi Grup tarafından İzmir'in en değerli bölgelerinden biri olan Urla'da hayata geçen Luvi Urla projesinde satışlar başladı. Projede satışa sunulan konutlar Haziran 2022'de teslim edilecek.

Brad Pitt-Angelina Jolie çifti Urla'dan villa aldı!

Angeline Jolie ve Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesinden denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

ÖİB İzmir Urla'daki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir Urla'da bulunan 5 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklifi 1 milyon 225 bin TL bedelle Mustafa ÜZÜM verdi.

TOKİ İzmir Urla 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ihalesi 26 Kasım'da!

TOKİ İzmir Urla Güvendik Mahallesi Menteş Mevkii 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 26 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Urla'da icradan 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Urla İlçesi'nde bulunan arsa Urla Sulh Mahkemesi tarafından 25 Kasım 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Urla Balıklıova Mahallesi'nde kaçak evler yıkılacak mı?

CHP'li Urla Belediyesi tarafından Kıyı Kanunu kapsamında kaçak olduğu gerekçesiyle evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıova Mahallesi sakinleri, CHP İzmir İl Başkanlığı'nı işgal etti.

Urla villalarının yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

URLA villaları ile ilgili verilen yürütmeyi durdurma kararı villa sahiplerinin itirazı üzerine kaldırıldı. Karar, SİT derecesinin iptali davasında başa dönülmesine neden oldu.

Urla villaları hakkında son karar ne?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan ve zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tatilini geçirdiği işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villalar ile ilgili çevrecileri üzecek karar geldi.

Urla Kum Denizi projesi 6.5 milyon TL'ye mal olacak!

İzmir Urla’ya yeni bir dokunuş daha İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık yenileme projesiyle el attığı Urla Kum Denizi sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

luvi urla konum bilgisi Haberi

luvi urla konum bilgisi

İzmir Urla'da  Luvi Grup imzasıyla hayata geçen Luvi Urla'da satış süreci başladı. Proje dahilinde 1.5 katlı 3+1 ve 4+1 tiplerinde villalar yer alıyor . İnşaat aşamasında olan villaların teslimi Haziran 2022'de yapılacak. 

Luvi Grup nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Luvi Grup nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili bazı bilgiler verelim.

Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor. Taksitle ev sahibi olmak isteyen alıcılar için ise yüzde 25 peşinat ödemeye 10 ay vade ve yüzde 8 indirim imkanı bulunuyor. 

Luvi Urla'da 38 villa bulunuyor.  Projede ortak yüzme havuzunun yanı sıra müstakil havuzlu konutlar da bulunuyor

Luvi Urla nerede? 

İzmir Urla'da yükselen Luvi Urla   İzmir  şehir merkezine 38 kilometre ülkemizin en popüler tatil beldelerinden Çeşme’ye 32 kilometre,...