04 / 05 / 2024

Luxury And More Mimarlık nerede

Luxury And More Mimarlık nerede

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rama Issa ve Kınan Safı ortaklığında kuruldu. 

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rama Issa ve Kınan Safı ortaklığında kuruldu. 

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeni konsepti Pop-up&More ile Midtown Alışveriş Merkezi’nde açılan Crate and Barrel’dan, 20 Mayıs Cuma günü açılış davetine özel mobilya alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı...

Emsan'dan Luxury porselen seti!

Sevdiklerinizle birlikte en keyifli vaktinizi geçirdiğiniz yemek sofraları Emsan porselen takımı ile klasikleşiyor. Vintage renk ve deseni, ince porselen yapısı ve beyazın asaletiyle yeni Luxury porselen seti sofralarınıza eskilerin şıklık ve kalitesini g

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu!

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu.

Emlak Konut Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklamasını yayınladı.

Turizmde yüzde 13'lük artış yaşandı!

Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, açıklamasında yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının temmuzda zirveye ulaştığını vurguladı.

Turizmde yüzde 13'lük artış yaşandı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, açıklamasında, yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının arttığını vurguladı

Tokat'ta Kapadokya'yı andıran dilim kayalar keşfedilmeyi bekliyor!

İlçeye bağlı Gökçeli beldesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Dilim Kayalar kayaların aşınmasıyla oluşmuş. Kapadokya'yı andıran Dilim Kayalar, jeolojik yapısı, kanyonları ve doğal güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards'a aday gösterildi!

Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, 15 ayrı kategoride düzenlenen Luxury Lifestyle Awards 2014 e, 'dünyada lüks konut' alanında Türkiye'den Zekeriyaköy Gülnar Evleri aday gösterildi.

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards 2014'e aday gösterildi!

Deneyim İnşaat’ın LEED Sertifikalı Gülnar Evleri, “ Luxury Lifestyle Awards 2014 ” e aday gösterildi. “ Altın Taç Ödül Töreni ” 29 Ağustos 2014’ de Londra’da gerçekleşecek.

Ankara'da üst geçitte çökme tehlikesi yaşandı!

Ankara'da üst geçitte çökme tehlikesi yaşandı. Mithatpaşa Caddesi'ndeki çökme tehlikesi yaşanan üst geçit, kaplama ve üstündeki kaldırım taşları söküldükten sonra geçişlere kapatıldı, cadde, çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Luxury And More Mimarlık nerede Haberi

Luxury And More Mimarlık nerede

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rama Issa ve Kınan Safı ortaklığında kuruldu. 

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Kocasinan Cad. No:51/5...