15 / 05 / 2024

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul iletişim

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul iletişim

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulrahım ve Mahmoud Abdulrahım ortaklığında kuruldu.

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halah Hamoud A. Sallam tarafından kuruldu.

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sellıng Bosphorus Luxury Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Solıman Rasulı tarafından kuruldu.

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Denıs Tugushev tarafından kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

Halawa Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Halawa Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Halawa tarafından kuruldu.

Real Konakları Yedikule fiyat listesi!

Real Group tarafından Zeytinburnu Yedikule'de inşa edilen Real Konakları, 120 daireden meydana geliyor. Projede dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor..

Real Konaklar teslim!

Real Group tarafından hayata geçirilen Real Konaklar projesinde toplam 120 daire yer alıyor. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Konaklar Yedikule'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 13 bin TL!

Real Group tarafından İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı yapıldı.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Jaafer ve Mahdı Alıskandaranı ortaklığında kuruldu.

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul iletişim Haberi

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul iletişim


Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulrahım ve Mahmoud Abdulrahım ortaklığında kuruldu.


Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Akevler Mh.1069.Sk.N Towers St.D Bl N.24 A/33 Esenyurt