02 / 05 / 2024

M. Ahmet Faruk Akça

M. Ahmet Faruk Akça

Muheysin Yapı Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, M. Ahmet Faruk Akça Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beyikdüzü’nde Ahmet Faruk Göçgün tarafından kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Şen: Arsa yatırımından uzak kalmayın!

Risk olasılığı düşük yatırım aracı olan arsa yatırımının öneminden bahseden Mera Gayrimenkul'ün Kurucusu Ahmet Şen, ''Neresi olursa olsun arsa yatırımdan uzak kalmayın'' dedi.

Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 10 milyon 870 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Gümüş tarafından kuruldu.

Kırsal Dönüşüm Projesi tozlu raflardan iniyor!

Orman mühendisi Faruk Çebi, 2018 yılında da Bakan Bekir Pakdemirli’ye bizzat anlattığı ‘Kırsal Dönüşüm Projesi’nin, bakanlıkların tozlu raflarından indirilerek hızla gündeme alınmasını istiyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bursa'da yer alan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınacak.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

M. Ahmet Faruk Akça Haberi

M. Ahmet Faruk Akça

Muheysin Yapı Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, M. Ahmet Faruk Akça Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Muheysin Yapı Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) YAPI ÜRÜNLERİ  a-) Her türlü inşaatlar ile ev ve işyerlerinde kullanılan bilumum yapı malzemeleri ile bu cümleden olmak üzere her nevi inşaat ve sıhhi tesisat malzemelerini almak, satmak, ithalatı ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapmak. b-) Her nevi inşaat malzemeleri ve mesken gereçlerini almak, satmak, ithalatı ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapmak. c-) İnşaatlarda kullanılan ısı, ses, su yalıtım elemanları, asma tavan plakaları ve taş yünü gibi her türlü inşaat malzemelerini almak, satmak, ithalatı ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapmak. d-)...