08 / 05 / 2024

M Mohaıbed A AlMohaıbed

M Mohaıbed A AlMohaıbed

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Mohaıbed A AlMohaıbed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Sosyal yardım ödeme miktarları açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından milyonlarca vatandaşı ilgilendiren sosyal yardım ödeme miktarları açıklandı.

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

İzmir Bergama'da tarım arazilerinin satışa çıkarılmasına tepki!

İzmir'de Bergama Belediye Meclisi'nde AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla köylerdeki verimli tarım arazilerinin satışa sunulması yargıya taşındı. Satış kararının iptali için CHP ve İYİ Parti, İzmir İdare Mahkemesi'ne dava açtı.

İmarlı konut arsasından hisse alan müteahhit dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '20 yıldır sahibi olunan arsaya daha 2 yıl önce hisse almış bir müteahhidin dava açıp parası karşılığında arsayı alma hakkı var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açıldı!

Gebze'de TÜBİTAK mükemmeliyet merkezleri açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

IMF'ten Mısır'a koronavirüs kredisi: 2 milyar 772 milyon dolar!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Mısır’a 2 milyar 772 milyon dolar kredi vermeyi kararlaştırdı.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

M Mohaıbed A AlMohaıbed Haberi

M Mohaıbed A AlMohaıbed

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Mohaıbed A AlMohaıbed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu. 


Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması, kiralanması, ticaretinin yapılması, yönetimi, geliştirilmesi, yatırımlarının yapılması, işletilmesi, alt kiralanması inşaa edilmesi, ve üzerine ayni hakların kurulması ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeye taraf olunması, imzalanması ve ifa edilmesidir. Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun...