26 / 07 / 2024

M Oil tesisleri

M Oil tesisleri

Akaryakıt dağıtım sektöründe hızlı büyümesini sürdüren ve Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol’e ait M Oil, Kumkapı’da 3 bin metrekare alanda hizmet verecek istasyonunu dün törenle açtı.

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Benzin, motorin ve LPG alacaklar hemen baksın!

Akaryakıtta zamlar peş peşe gelirken, Ziraat Bankası’ndan resmen nefes aldıracak bir haber geldi. Ziraat Bankası, M Oil ile yaptığı iş birliği kapsamında akaryakıt ve otogaz alımlarında 75 75 hediye edeceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan M Oil'de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası! Geç kalmayın 15 Şubat’ta bitiyor!

Ziraat Bankası, TotalEnergies istasyonlarından sonra M Oil'de de geçerli herkese 75 TL indirim kampanyası başlattı. Yeni yılda başlayan kampanya 15 Şubat’ta sona eriyor. İşte kampanyanın detayları…

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da Eser Pul tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş kuruldu!

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş bugün Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murtaza Karanfil ve Sinan Kaya ortaklığında kuruldu. 

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

M Oil tesisleri Haberi

M Oil tesisleri

Demirören Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Milan Petrol Grubu’na ait M Oil Akaryakıt İstasyonu’nun 425’inci tesisi Kumkapı’da hizmete açıldı. Bakırköy-Sarayburnu sahil yolundaki tek akaryakıt istasyonu olma özelliği taşıyan tesis, 3 bin metrekarelik alanda son sistem cihazlarla kuruldu. Aynı anda 20 araca hizmet verebilen akaryakıt istasyonunda, ilk etapta akaryakıt türevleri satılacak, ilerleyen günlerde LPG’li araçlara da hizmet...