15 / 05 / 2024

M1 Spor Oyunları M1 Merkez Konya AVM

M1 Spor Oyunları M1 Merkez Konya AVM

30-31 Mayıs ve 01 Haziran 2014 günleri M1 Merkez Konya AVM’ de yapılacak olan “M1 Spor Oyunları”na katılım için 28 Mayıs Çarşamba günü akşamına kadar başvurmak gerekiyor...

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Recep Altepe: Bursa Türk Dünyası’nın da başkenti olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonuyla Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen ‘Türk Dünyası Spor Oyunları Şöleni’, coşkulu anlara imza attı.

Rio Olimpiyat Oyunları'nın altyapı maliyeti 7,7 milyar dolar!

Moody's'in 16 Mayıs'ta yayımladığı rapora göre, maliyeti 12 milyar doları bulacak Rio Olimpiyat Oyunları için 7,7 milyar dolar ulaşım, inşaat, enerji, sanitasyon gibi altyapıya harcandı. Yeni spor tesislerine ise 1,8 milyar dolar harcandı.

Van Nur Tatar Kapalı Spor Salonu bitme aşamasına geldi!

Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nda aldığı sonuçlarla 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na doğrudan katılım yolunda önemli bir adım atan Vanlı Nur Tatar adına yaptırılan 5 bin kişilik kapalı spor salonunun yarın açılışının yapılacağını söyledi.

Azerbaycan'da yeni spor merkezlerinin inşaatı tamamlandı!

AZERBAYCAN Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rehimov, 12-28 Haziran 2015'te ev sahipliği yapacakları 1. Avrupa Oyunları için Bakü'de yapılan yeni stadyum ve spor merkezlerinin inşaat işlerinin tamamlandığını bildirdi.

Bakü Avrupa Oyunları için yapılan spor merkezleri tamamlandı!

Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanı Azad Rehimov, 12-28 Haziran 2015'te ev sahipliği yapacakları 1. Avrupa Oyunları için Bakü'de yapılan yeni stadyum ve spor merkezlerinin inşaat işlerinin tamamlandığını bildirdi.

Polimeks Türkmenistan'da dev spor kompleksi inşa ediyor!

2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları’na ev sahipliği yapacak Türkmenistan’da dev bir spor kompleksi yükseliyor. 5 milyar dolar bütçe ayrılan tesisleri, Türk şirketi Polimeks inşaa ediyor.

M1 Spor Oyunları 30 Mayıs'ta M1 Merkez Konya AVM'de başlıyor!

30-31 Mayıs ve 01 Haziran 2014 günleri M1 Merkez Konya AVM’ de yapılacak olan “M1 Spor Oyunları”na katılım için 28 Mayıs Çarşamba günü akşamına kadar başvurmak gerekiyor...

Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları için geri sayım başladı!

Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen ve üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları için geri sayım başladı. Oyunlar, 21 Nisan'da İzmir Ege Üniversitesi’nde başlayacak...

Sultanbeyli Gölet, Su Oyunları Gösteri Merkezi, Spor ve Sosyal Tesisleri açıldı!

Sultanbeyli Gölet, Su Oyunları Gösteri Merkezi, Spor ve Sosyal Tesisleri’nin açılışını gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sultanbeyli’yi çok güzel bir gelecek beklediğini söyledi.

Kayseri, Üniversite Spor Oyunlarına ev sahipliği yapacak!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri’nin 11. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakalarına ev sahipliği yapacağını belirtti. Final mücadelesi 9 – 16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak...

Mersin Akdeniz Oyunları için hangi inşaat firmaları ne yaptı?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersin Akdeniz Oyunları için hangi inşaat firmalarının hangi işleri yaptığını açıkladı...

M1 Spor Oyunları M1 Merkez Konya AVM Haberi

M1 Spor Oyunları M1 Merkez Konya AVM

30-31 Mayıs ve 01 Haziran 2014 günleri M1 Merkez Konya AVM’ de yapılacak olan  “M1 SPOR OYUNLARI”na katılım için 28 Mayıs Çarşamba günü akşamına kadar başvurmak gerekiyor.


M1 Merkez Konya AVM ile Akademi organizasyon işbirliğiyle ve Doğa Koleji ana sponsorluğunda  30-31 Mayıs ve 01 Haziran; Cuma, Cumartesi, Pazar günleri M1 Merkez Konya AVM’ de yapılacak ve artık geleneksel hale gelen “M1 Merkez Konya Spor Oyunları”nın açılış tarihi ve saati 30 Mayıs Cuma günü saat 19:00.


Bu yılda büyük katılım beklenen M1 Merkez Konya AVM spor oyunlarında 25 spor dallarında yarışılacak. 


M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk KOÇAK; “Hayatın Merkezi” olarak kültür ve sanat etkinlikleri yanında spor aktivitelerine de ev sahipliği ve proje ortaklığı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Konyalıları 30-31 Mayıs ve 01...