03 / 05 / 2024

Ma Biche Hotel

Ma Biche Hotel

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 5 ay önce, su sporları alanı olarak kullanılmak üzere yıllığı 21 bin TL bedelle kiraya verilen sahildeki 6 metrekarelik deniz yüzeyi, yenilenen ihalede 72 kat artışla 1.5 milyon TL’ye aynı firma tarafından kiralandı.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Ma Hotel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Hotel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Fatih Hekimoğlu tarafından kuruldu. 

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı ertelendi!

Kıbrıs'ta iş yapmak, işi zamanında teslim etmek genel bir sıkıntı. İşte bu sürecin son mağduru.. Kıbrıs ekonomisinin son dönemdeki en büyük yatırımı Elexus Hotel, Ağustos ayında açılacak deniyordu ama inşaatı bile bitmedi. İşte detaylar..

Retaj Hotel Bayrampaşa'da açılacak!

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel’i Bayrampaşa’da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

Retaj Hotel'in Bayrampaşa'da açılması kararlaştırıldı!

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı.

Bayrampaşa'ya Retaj Hotel inşa edilecek!

Mes Şirketler Grubu Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

The Address Hotel ve Resindeces Türkiye'ye geliyor!

Emaar Turizm ve Eğlence Grubu'nun beş yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel ve Resindeces, Türkiye'ye geliyor. Emaar'ın Türkiye CEO'su Ozan Balaban çalışma sistemini anlattı...

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı!

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı. Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı, kapılarını açtı. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin açılışta konuşma yaptı.

Ma Biche Hotel Haberi

Ma Biche Hotel

Kemer’de su sporlarına yönelik plajlarda 70 istasyon belirlendi. Daha önce su sporlarına yönelik firmaların, otellerden kiralama yöntemiyle hizmet verdiği bu istasyonlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014’ün Aralık ayında ayrı ayrı firmalara toplam 1.6 milyon TL bedelle ihale edildi. 70 ayrı nokta, genişliğine göre 15 bin TL ile 50 bin TL arasında değişen fiyatlarla kiralandı. Ancak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün bazı istasyonlara yaptığı değişiklikler nedeniyle ihalelerin bazıları iptal edildi. Parkur değişiklikleri ve teminat sıkıntıları nedeniyle 13 plaj için yeniden ihale yapıldı.


AYNI FİRMA ALDI

Aralık ayında 21 bin TL artı KDV karşılığı Ender Su Sporları adlı firmaya kiralanan göynük’teki Ma Biche Hotel önündeki 6 metrekarelik deniz yüzeyinin ihalesi de iptal edilenler arasında yer aldı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, kira sözleşmesi...