29 / 09 / 2024

Maanoğlu Parkı iletişim

Maanoğlu Parkı iletişim

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Gaziantep'i her alanda çağdaş kentler seviyesine ulaştırabilmek ve kentte yaşayan halkın ihtiyaçları doğrultusunda yeni vizyona sahip mekanları kente kazandırmaya devam ediyor...

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Selçuklu Kanyon Park iletişim

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedeflenen proje 112 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Maanoğlu Parkı iletişim Haberi

Maanoğlu Parkı iletişim

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklık Bölgesinde yaklaşık 60.000 m2 büyüklüğünde Kentsel ve Sanatsal Tasarım anlayışında yapılan  ‘Maanoğlu Parkı’  kent halkının hizmetine açıldı.

Maağanoğlu Parkı’nın Gaziantep halkının sosyal yaşamına canlılık getirdiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Sülü yaptığı açıklamada, ‘İnsanların sosyal yaşamlarında park ve bahçelerin önemini göz ardı etmeyen Büyükşehir Belediyesi, mevcut parkların yenilenmesi ve vatandaşın daha iyi şekilde kullanımına gelmesi için birçok yenilikleri yapmaya devam ediyor’ dedi.

Fen İşleri’ne bağlı Peyzaj Etüd Proje Şube Müdürlüğü tarafından Maağanoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen çalışma ile Gaziantep halkının faydalanabileceği yepyeni bir mekânın kazandırıldığını söyleyen Sülü, “Sert zemin döşeme alanı parkımızda 18.800 m2 olup önceki 30.000 m2 yeşil alan tamamıyla korunmuştur. Parkımızda, bitki çeşitliliği arttırılmış ve dere kenarında 22.000 farklı bitki, 140 ağaç ve...