06 / 05 / 2024

M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana

M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

Layla Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layla Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile H.M.M.Mahmoud Badawy tarafından kuruldu.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Group Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Alı Elsayed Elsayed Abdelaatı ve M.Mahmoud Nadım Abdelmoty Elamawee H tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asia Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye ile Mahmoud m. A. Alnourı tarafından kuruldu.

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile A.Mahmoud Issa Abukhreis tarafından kuruldu.

Inspecta Group Turkey Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Inspecta Group Turkey Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Mahmoud Ibrahim Alshehry tarafından kuruldu.

Leaders İnvestment Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leaders İnvestment Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Mahmoud Hasan Abu Naji tarafından kuruldu.

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Elsayed  Moustafa Noureldın tarafından kuruldu. 

M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana Haberi

M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.


Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye...