04 / 05 / 2024

Mac Design Yapı iletişim

Mac Design Yapı iletişim

Mac Design Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Telci tarafından kuruldu. 

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Yayla tarafından kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Mac Design Yapı iletişim Haberi

Mac Design Yapı iletişim

Mac Design Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Telci tarafından kuruldu. 

Mac Design Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mac Design Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kayabaşı Mh.E.Çelebi Cad.Başak Şehir E.1.Etap 3.Kıs.D Ap.4/D3...