16 / 05 / 2024

Macit Turhan

Macit Turhan

ESR Enerji Elektrik Taahhüt Pano Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Macit Turhan, Yunus Emre Turhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Macit Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macit Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Macit tarafından kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Nusret Turhan, Panora GYO İcracı Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Panora GYO Yönetim Kurulu üyesi Sinan Aydın Aygün'ün istifası ile boşalan İcracı Yönetim Kurulu Üyeliğine Nusret Turhan'ın atanmasına ve durumun toplanacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Cahit Turhan: Ankara ile İstanbul arası 30 dakika kısalacak!

Bakan Cahit Turhan, TCDD Taşımacılık AŞ Koordinasyon ve İstişare Toplantısı'nda açıklama yaptı. Turhan "Hizmet kalitesini ve sefer sayılarını artırmak amacıyla sipariş edilen 12 yeni YHT setinden 2'si teslim alındı. Bunların testleri tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız!

Kanal İstanbul projesi hakkında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bunun için de Kanal İstanbul'u inşallah yapacağız. Kanal İstanbul, İstanbul'un kaderini değiştirecek olan, bu ülkeninin kaderini değiştirecek olan bir projedir'' dedi.

Macit Turhan Haberi

Macit Turhan

ESR Enerji Elektrik Taahhüt Pano Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Macit Turhan, Yunus Emre Turhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


ESR Enerji Elektrik Taahhüt Pano Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Türkiye Sınırları içinde ve yabancı ülkelerde her türlü elektrik,elektronik, mekanik ve elektro mekanik malzemelerinin, bunların aksesuarlarının imalatını, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını toptan ve perakende dahili ticaret, pazarlamasını, montaj ve servis hizmetlerini yapabilir. 2- Her tür elektrik tesisatları döşemek ve taahhütlere iştirak etmek. 3- Her tür ve çeşit elektrik malzemelerinin, yedek parça ve akşamlarının imalatını, alımını satımını, ithalatını, ihracatını toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. 4- Elektrik Malzemeleri, elektrik kabloları, Işıklı reklam panoları, Bina ve tesislerin dış...