30 / 04 / 2024

maçka kiremitli köyü kamulaştırma

maçka kiremitli köyü kamulaştırma

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza Trafo Merkezi arasındaki enerji nakil hattı için Trabzon Maçka'ya bağlı Kiremitli Köyü'nde belirlenen alanlara acele kamulaştırma kararı alındı.

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Çatalca'da 8 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca'da Hazine arazisi üzerinde ve imara aykırı olarak yapılan 8 kaçak yapı yıkıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, "Çatalca'da hiçbir şekilde kaçak yapı yaptırmayacağız" dedi.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

maçka kiremitli köyü kamulaştırma Haberi

maçka kiremitli köyü kamulaştırma


Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza Trafo Merkezi arasındaki enerji nakil hattının yapımı amacıyla Trabzon Maçka'ya bağlı Kiremitli Köyü'nde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6661

Trabzon İlinde tesis edilecek Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza TM?arasındaki enerji nakil hattının yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 1/7/2014 tarihli ve 1017 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.