22 / 05 / 2024

Madeş

Madeş

Bartın Organize Sanayi Bölgesinde ofis mobilyaları üretimi yapan Madeş, sektördeki konumu güçlendirmek ve büyümesini devamlı kılmak amacıyla Ar - Ge ve inovasyon odaklı çalışmalara yöneldi...

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

The Made Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The Made Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ayşe Köklü ve Derya El Aliwat ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Sinpaş Finans Şehir’de evler kişiselleşiyor!

Gayrimenkul sektörüne yenilik kazandıran Sinpaş, Custom – Made Homes’u hayata geçiriyor. Tarzını evine yansıtmak isteyenler için birçok özellik sağlayan Sinpaş, evleri zevklere göre kişiselleştiriyor.

TİM yasal düzenlemeye hazırlanıyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), etiketlerde 'Made in Turkey' yerine 'Made in Türkiye' yazılması için düğmeye bastı. Yasa taslağı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a sunulacak.

Home Made Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Made Gayrimenkul Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yonat ve Fatih Maşalacı ortaklığında kuruldu. 

İnşaat malzemelerinde yerli ürün kullanılsın!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, "Made in Turkey" algısının iç pazarda güçlenmesi gerektiğini ifade etti. 

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Türk konut sektörü Alman markalarını tercih ediyor!

Üretim sisteminde uzun ömür, sağlamlık ve güvenilirliği ilke edinen Almanya, kaliteli ürünleriyle dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alıyor. Türk konut sektörü "Made in Germany" etiketinden vazgeçmiyor.

Parktepe Evleri'nde Made in Germany kalitesinde yaşam!

Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Türk gayrimenkul projelerinde küresel rekabet önem kazandı!

Sanayide geniş bir coğrafyada çok iyi 'üretim' markasıyız. Made in Turkey artık en gelişmiş pazarlarda tercih sebebi. Bu yüzden büyük markalar Türkiye'de üretimi tercih ediyor. Son yıllarda kendi markalarımızla da dünyaya yayılıyoruz.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Madeş Haberi

Madeş

Bartın Organize Sanayi Bölgesinde ofis mobilyaları üretimi yapan Madeş, sektördeki konumu güçlendirmek ve büyümesini devamlı kılmak amacıyla Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalara yöneldi. Makasını da yurtdışında tescil ettiren ve 27 ülkeye ihracat gerçekleştiren Madeş, önümüzdeki yıl hem ürün sattığı ülke sayısını hem de ihracat cirosunu artırmayı hedefliyor. Birçok kurum ve kuruluş tarafından tercih edilen bir marka olduklarım dile getiren Madeş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Çakır, İstanbul bölge müdürlüğü ve Hamburg merkezli şirketlerinde pazarlama faaliyeti yürüttüklerini kaydetti. 150'ye yakın çalışan ve 700'ün üzerinde ürün çeşidiyle birçok projede yer aldıklarını belirten Çakır, sektörde başarıyı yakalayabilmek için mutlaka marka kimliğinin oturtulması gerektiğini vurguladı. Bunun için de tasanm odaklı çalıp kaliteli ürünler ortaya çıkarılması gerektiğini dile getiren Çakır, "Günümüzde ofisler tek düzelikten...