03 / 05 / 2024

Mado 2014 şubat ayı şubeleri

Mado 2014 şubat ayı şubeleri

Avrupa’nın en büyük, dünyanın beşinci büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014’ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da İstanbul, Bursa ve İzmir’de 4 şube daha açıyor.

20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede!

ABD'de Şubat ayında S&P CoreLogic CaseShiller 20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede.

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.

Onikişubat Belediyesi'nin projeleri onaylandı!

Onikişubat Belediyesi'nin 2014 yılında hayata geçirdiği projeler ve faaliyetleri, Belediye Meclisi'nde görüşülerek oy birliğiyle onaylandı. Akif Çaylıoğlu'nun yaptığı sunumun ardından, mali yıl raporu ve faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

TÜİK konut satış istatistikleri Şubat ayı verileri açıklandı!

Türkiye genelinde şubat ayında 95 bin 21 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı 2014'ün aynı ayına göre yüzde 15 artış gösterdi.

Şubat ayında iller bazında ikinci el konut satışları!

Konut ihtiyacını daha ekonomik karşılamak isteyenler ikinci el piyasasına yöneliyor. Bu doğrultuda geçen ay ikinci el konut satışları, 2014'ün şubat ayına göre yüzde 22,1 artarak 54 bin 359'a yükseldi. İkinci el satışlarında aslan payı İstanbul'a ait.

Türkiye'de Şubat ayında konut satışları yüzde 15 arttı!

Türkiye genelinde şubat ayında 95 bin 21 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı 2014'ün aynı ayına göre yüzde 15 artış gösterdi.

Türkiye'de Şubat ayında 95 bin 21 konut satıldı!

Geçen ay satılan konut sayısı, 2014'ün aynı ayına göre yüzde 15 artış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

Konut fiyatları Ocak ayında en çok Adana'da yükseldi!

Konut satışlarında 2014 Şubat ayına göre en yüksek fiyat artışı İstanbul'da gerçekleşti. Konut fiyatlarının Ocak 2015'e göre en fazla yükseldiği il ise Adana oldu.

Yabancıların gayrimenkul alımı Şubat'ta arttı!

Yabancıların gayrimenkul alımı, 2014 yılında yüzde 41,7 artarak 4,32 milyar dolar oldu. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan "Şubat Ayı Sektör Ekonomi Raporu" açıklandı.

ODÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nin inşaatı devam ediyor!

Ordu Üniversitesi’nde 2014 Şubat ayında inşaatına başlanan ve çalışmalarda büyük bir aşama kaydedilen Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin karkas seviyesinde inşaatı tamamlanarak dış cephe giydirme işlemlerine başlandı.

Türk Yapı Sektörü 2014 raporunu açıklıyor!

Türk Yapı Sektörünün tek referans kaynağı Türk Yapı Sektörü Raporu 2014'ün sunulacağı Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı, 25 Şubat Çarşamba günü 9:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk Yapı Sektörü 2014 Raporu 25 Şubat'ta açıklanıyor!

“Türk Yapı Sektörü Raporu 2014” 25 Şubat Çarşamba günü, Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı ile açıklanıyor.

Türk Yapı Sektörü Raporu 25 Şubat'ta açıklanacak!

“Türk Yapı Sektörü Raporu 2014” 25 Şubat Çarşamba günü, Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı ile açıklanıyor.

Mado 2014 şubat ayı şubeleri Haberi

Mado 2014 şubat ayı şubeleri

Türkiye’nin franchising sistemini en iyi uygulayan markası olan Mado’nun Genel Koordinatörü Mehmet Yılmazoğlu, kafe dünyasının en keyifli buluşma noktalarına yeni şubeler eklediklerini söyledi. Yılmazoğlu, Ocak ayında, İstanbul’da Fatih ve Göktürk’te, Ankara’da Arcadium Alışveriş Merkezi’nde, Adana’da Türkmenbaşı Bulvarı’nda ve İzmir Aliağa’da olmak üzere 5 yeni şube açtıklarını bildirdi. Yılmazoğlu, Şubat ayında da İstanbul’da Brandium Alışveriş Merkezi’nde,  Bursa’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda, İzmir’de de Torbalı ve Pasaport’ta 4 şube daha açacaklarını belirtti.  


Yeni Mado kafelerde, Kahramanmaraş dövme dondurması, dünyanın çatal bıçakla yenilen ilk dondurması olan geleneksel Mado kesme dondurma, meyveli dondurma çeşitleri, özel dondurmalı kup ve waffle çeşitlerinin olduğu dondurma köşesinde, Mado dondurmaları çok farklı ve renkli şovlarla sunulacak. 


Çok özel tariflerle hazırlanan yemeklerin de servis edileceği yeni şubelerde, en taze ve...