21 / 05 / 2024

Magazinci.com levent life

Magazinci.com levent life

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı!

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı. Folkart Yapı imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Levent Life, Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde görücüye çıkacak!

Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.

Torunlar 5. Levent www.5levent.com.tr web sitesi açıldı!

Bugün satışa çıkan Torunlar 5. Levent www.5levent.com.tr web sitesi açıldı. Lansmana özel fırsatlar sunan projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Mostar Life için www.mostarlife.com.tr'den ön talep toplanıyor!

Başakşehir'de inşa edilecek olan Mostar Life Grand Houses projesi için ön talep toplanıyor. 350 konutluk Mostar Life projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor...

Torunlar 5.Levent için www.5levent.com.tr'den ön talep topluyor!

Torunlar GYO'nun yeni projesi 5.Levent bu ay satışa çıkıyor. Ön taleplerin toplandığı 5.Levent projesinde 4 bin 188 daire olacak. İşte projeden detaylar...

Leventlife İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül törenine sponsor oldu!

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti.

Levent Life projesinin satışını Tabya Gayrimenkul yapacak!

Svot Yapı, Baray İnşaat ve İmaj İnşaat’ın ortak girişimi hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in satışını gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tabya Gayrimenkul gerçekleştirecek

Levent Life'ta teslimler 2016'da!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen ve iki kuleden oluşan Levent Life projesi 144 rezidans ve 64 ofisten oluşuyor.

Levent Life Residence II fiyatları 375 bin dolardan başlıyor!

LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon Dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor. İki kule şeklinde yükselen proje, 144 rezidans ve 64 ofisten oluşuyor.

Tatil.com'un yeni genel müdürü Levent Çardaklı oldu!

MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com'un yeni genel müdürü Levent Çardaklı oldu. Eylül 2014 itibarıyla görevinin başına geçen Çardaklı, yeni dönemde Tatil.com için yeni planlar hedefliyor.

Magazinci.com levent life Haberi

Magazinci.com levent life

Sanat ve iş dünyasını bir araya getiren Magazinci.com’un ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın Levent’te inşa ettiği LeventLIFE sponsorluğunda gerçekleşti. Bu yıl 15’incisi düzenlenen gecede 2014 yılına damgasını vuran pek çok isime ödül verildi



İnternet medyasının ilk magazin-haber portallarının başında gelen www.magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği ‘İnternet Medyası Yılın En İyileri’ Ödül Töreni, LeventLIFE ana sponsorluğunda, 10 Mart Salı akşamı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de gerçekleşti.


İş, sanat ve siyaset dünyasından pek çok önemli ismin katılımıyla 15’incisi gerçekleşen gecede 2014 yılının En İyileri ödüllerini aldı. Soydan Medya’nın sahibi ve Magazin Gazeteciler Derneği Başkanı Nurettin Soydan’ın önderliğinde düzenlenen ödül töreninde, İstanbul Levent’te yükselen; konforu, estetiği ve teknolojisiyle öne çıkan LeventLIFE projesi misafirler tarafından büyük ilgi gördü.


LeventLIFE...