28 / 09 / 2024

Magic Bus İstanbul

Magic Bus İstanbul

İstanbul'un sembollerinden Haliç'in iki yakası Amfibi model (karada ve suda giden taşıt) otobüs ile bir birine bağlanacak

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Commander Group Busıness Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Commander Group Busıness Yapı Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yurıy Zhukov tarafından kuruldu.

En ince katlanabilir telefon 'Honor Magic V2' küresel arenada boy göstermeye hazır!

Honor, zarif tasarıma sahip katlanabilir telefonu Honor Magic V2'yi küresel pazarda sunmaya hazırlanıyor. Şirket, dünya çapındaki lansman tarihini resmi olarak duyurdu.

Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!

Honor, bugünkü etkinliğinde yeni katlanabilir telefon modeli Honor Magic V2'yi tanıttı. Bu son teknoloji cihaz, kullanıcılara etkileyici özellikler sunuyor. İşte Honor Magic V2'nin özellikleri ve fiyatı...

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Star Busıness İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ghasemıpırbaloutı tarafından kuruldu.

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

50 MP kamera ile 100x zoom yapan Honor Magic 5 Pro sahnede! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor Magic 5 Pro, MWC etkinliğinde duyuruldu. Yeni akıllı telefon, 50 megapiksellik üçlü arka kamera kurulumuyla dikkat çekiyor.

Snapdragon 8 Gen 2'li Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor, rekabetin en üst seviyede olduğu akıllı telefon dünyasında Magic serisi ile öne çıkıyor. Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Uzun zamandır beklenen Honor Magic 5 Lite sahneye çıktı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Dünkü etkinlikte Honor yeni bir akıllı telefon duyurdu. İşte Honor Magic 5 Lite özellikleri ve fiyatları...

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

Magic Bus İstanbul Haberi

Magic Bus İstanbul

Karadan suya girerken tekerleklerini toplayan ve gemi halini alan otobüs, Ağustos ayında hizmete sunulacak. Amfibus olarak anılan taşıt ile Sütlüce'den Eyüp'e 5 dakikada geçilebilecek.


Amfibus'ın distribütörü Magic Bus İstanbul'un Genel Müdürü Yılmaz Çelik, Haliç'in iki yakasının artık kayıklarla değil otobüsle bir birine bağlanacağını dile getiriyor. Çelik; 2013 Ağustos ayından itibaren taşıtın İstanbul'a hitap edeceğini...