05 / 05 / 2024

mahal ankara ne zaman teslim

mahal ankara ne zaman teslim

Ankara'da standartları yükseltecek bir anlayışla hayata geçirilen ve kaba inşaatı tamamlanan Mahall Ankara’da 2016’nın ilk yarısında yaşam başlayacak.

Mahall Ankara Evleri ödeme planı!

Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Çankaya'da yükselen projede teslimlerin 2016 yılının ilk yarısında yapılması öngörülüyor.

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

TOKİ Ankara Ayaş başvuruları ne zaman başlıyor?

153 konutluk TOKİ Ankara Ayaş projesindeki 10 adet daire kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Ayaş başvuruları ne zaman başlıyor?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde yer alan 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılacak. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

Ankara Mamak 2. Etap son başvuru ne zaman?

Ankara Mamak 2.Etap projesi kapsamında yer alan 29 konut için başvurular 18 Nisan'da başlamıştı. Peki, Ankara Mamak 2. Etap son başvuru ne zaman?

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

Başvuru döneminin devam ettiği projede aylık taksitler 964 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

mahal ankara ne zaman teslim Haberi

mahal ankara ne zaman teslim

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen çok yönlü karma proje Mahall Ankara’nın yaza merhaba partisinde Ankaralılar bir araya geldi. Mahall Ankara satış ofisinin bahçesinde gerçekleştirilen barbekü partisine Ankara'nın ünlü aileleri de renk kattı. Mahall Ankara’nın tam kalbinde yer alan ve 28 Mayıs’ta açık artırmayla satılacak mağazaların yer aldığı Mahall Meydan gezisine davetliler yoğun ilgi gösterdi. Mahall Ankara’nın yaza merhaba partisine katılan aileler, saha gezisiyle Mahall Meydan’ın atmosferini hissetme şansı yakaladı. 


Ankara'nın konut, ofis, mağaza ve otel özellikli ilk karma kullanım projesi Mahall Ankara, Ankara - Eskişehir Otoyolu üzerinde yer alıyor. Arsa alanı 40 bin 628 metrekare olan Mahall Ankara, 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 


Mahalle kültürünü çağdaş anlayış ile yaşatacak Mahall Ankara,  315 adet ofis, 246 adet konut, 191...