29 / 04 / 2024

mahal sancaktepe satış fiyatları

mahal sancaktepe satış fiyatları

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Mahal Sancaktepe projesinde satışlar 193 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu teslim daireler! 139 bin TL'ye!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe projesinde 248 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe projesinde aylık taksit 210 bin TL!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe'de, yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle ev sahibi yapacak yeni bir kampanya başlattı. 153 bin 150 liradan satılan 1+1 daireye teslime kadar aylık 1.210 lira taksitle sahip olunabilecek.

Mahal Sancaktepe’de aylık taksit 1.272 lira!

Denge Yapı, yıl sonu kampanyasıyla Mahal Sancaktepe’den ev almayı kolaylaştırdı. Mahal Sancaktepe’nin aralık ayı kampanyasında tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle satışa sunuluyor....

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de Ramazan kampanyası devam ediyor!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada evlerinde başlattığı Ramazan bayramı Kampanyası bayram sonuna kadar geçerli olup projelerin satış ofisi bayramda açık olacak.

Mahal Sancaktepe'de 2+1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 + 1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mahal Sancaktepe: Mükemmel bir yaşamın kapıları sizin için açılıyor!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Mahal Sancaktepe projesinde satışlar 193 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans!

Satış süreci devam eden Denge Yapı Mahal Sancaktepe Rezidans projesinde daire teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Proje 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Mahal Sancaktepe'de 141 bin liraya 1+1!

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor...

Mahal Sancaktepe Ada'da fiyatlar 141 bin liradan başlıyor!

Satışa yeni açılan bloktaki tüm dairelerin de yüzde 1 KDV avantajıyla satıldığı Mahal Sancaktepe Ada'da yer alan 1+1 dairelerin fiyatı 141 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı ise 202 bin liradan başlıyor

Mahal Sancaktepe'de fiyatlar 137 bin liradan başlıyor! Yüzde 1 KDV!

Denge Yapı kirada oturup biran önce kendi evine taşınmak isteyen ya da yatırım amaçlı konut alıp kiraya vermeyi planlayanlar için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde eşsiz fırsatlar sunuyor...

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da daire teslimleri Aralık'ta!

Denge Yapı. kirada oturup biran önce kendi evine taşınmak isteyen ya da yatırım amaçlı konut alıp kiraya vermeyi planlayanlar için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde eşsiz fırsatlar sunuyor.

Mahal Sancaktepe'de 137 bin liraya!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe Evleri 6 bloktan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde Aralık teslim! Yüzde 1 peşinatla!

Mahal Sancaktepe Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinatlı ödemeler uygulanıyor. Teslimlerin Aralık ayında yapılacağı projede daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 peşinatla! Aralık teslim daireler!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan konutların peşinatları yüzde 1 olarak belirlendi. Aralık'ta teslim edilecek daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

mahal sancaktepe satış fiyatları Haberi

mahal sancaktepe satış fiyatları

Mahal Sancaktepe projesi İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de yer alıyor. Denge Yapı imzası taşıyan proje 15 bin 640 metrekare alan üzerine yayılıyor.


9 katlı 6 blok halinde yükselen Mahal Sancaktepe projesi toplam 306 adet konuttan meydana geliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


İçerisinde oyun alanları, sauna, meyve bahçeleri, fitness center ve yüzme havuzu imkanların bulunduğu Mahal Sancaktepe ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının ilk ayları yanıtı veriliyor.


Denge Yapı Mahal Sancaktepe ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiyor.


Mahal Sancaktepe satış fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 139 bin TL,

2 oda 1 salon daireler 190 bin 500 TL,

3 oda 1 salon daireler...