27 / 04 / 2024

mahal sancaktepe ulaşım

mahal sancaktepe ulaşım

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de 2+1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 + 1 daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mahal Sancaktepe'de banka kredisi ile vadelendirme fırsatı!

15 bin 640 metrekare alana sahip, 2015'in ilk aylarında teslim edilecek olan İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunan Mahal Sancaktepe, banka kredisi ile vadelendirme fırsatını sunuyor.

Mahal Sancaktepe nerede?

Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Mahal Sancaktepe, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika, Boğaziçi köprüsüne 21 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 15 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan Mahal Sancaktepe, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe'de daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Evleri Denge Yapı imzası ile yükseliyor. 6 bloktan meydana gelen proje teslimleri Ocak ayının sonunda başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de 137 bin liraya!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların bulunduğu ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe Evleri 6 bloktan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe projesinin son bloğu satışa çıktı!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu da satışa çıktı. Toplam 5 kattan oluşan blokta 25 daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde son blok satışa çıktı!

DENGE Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu satışa çıktı. Toplamda 5 kattan oluşan blokta 25 daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 KDV! 2 ay erken teslim!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi.

Mahal Sancaktepe'de ödemeler teslimden sonra yapılıyor!

Mahal Sancaktepe'den bu yaz daire alanlar, ödemelerine evlerini teslim aldıktan sonra başlıyor. Denge Yapı'dan Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre ev teslimlerinin aralık ayında başlanacak

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde yüzde 1 peşinat! 142 bin 270 lira!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılan ve Denge Yapı projesi olan Mahal Sancaktepe Denge Yapı projesinde peşinatlar yüzde 1'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 142 bin 270 liradan başlangıç gösteriyor...

Mahal Sancaktepe güncel fiyatları!

Denge Yapı, 14 ay sonra hayatın başlayacağı Mahal Sancaktepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler için eşsiz bir kampanya düzenledi. “Acele etmek yetmez. Mahal Sancaktepe fiyatları güncellendi...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe daire fiyatları!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe daire fiyatları 1+1'lerde 145 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan proje Anadolu Yakası'nda 6 blok olarak hayata geçirildi...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım!

Bizimtepe Aydos Samandıra ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım!

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri!

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri kapsamında proje Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Gülhane Caddesi'nde bulunuyor. Proje teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Adres Sancaktepe ulaşım!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgilerine göre proje metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda 140 bin TL'ye 1+1 ev!

Denge Yapı'nın Mahal Sancaktepe projesinde evler önümüzdeki aylarda başlayacak. Projenin 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası ise ilgi görmeye devam görüyor..

Mahal Sancaktepe'de aylık taksit ödemeleri 1.400 TL!

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca beklemeyecek. Konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağı projeden daire alanlara anahtarlarıyla birlikte tapuları da veriliyor.

mahal sancaktepe ulaşım Haberi

mahal sancaktepe ulaşım

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi. ‘Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde’ adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram ”Ay sonuna kadar geçerli olan kampanya boyunca Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyor” diye konuştu.‘Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde’ adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram ”Ay sonuna kadar geçerli olan kampanya boyunca Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise...