19 / 05 / 2024

mahal sancaktepede konut satışı

mahal sancaktepede konut satışı

Mahal Sancaktepe geçen yıl Temmuz ayında metrekaresi ortalama 1. 750 bin TL'den satışa sunduğu konutlarda yüzde 25-30 prim yaptı...

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı!

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı!

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı başladı. Projede 20 blokta toplamda 1.262 adet konut bulunuyor.

Loca Mahal'de yüzde 1 KDV avantajı!

Loca Mahal'de yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.  2+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede 1.262 konut bulunuyor.

Zeytinburnu Loca Mahal teslimat!

Zeytinburnu Loca Mahal teslimat bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirilen projede 1.262 konut bulunuyor. 

Loca Mahal konut teslimleri!

Loca Mahal Evleri, Zeytinburnu Veliefendi'de Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Peki Loca Mahal konut teslimleri ne zaman?

KİPTAŞ Loca Mahal güncel ev fiyatları!

KİPTAŞ imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirilen Loca Mahal projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Loca Mahal güncel ev fiyatları... 

KİPTAŞ'tan 10 bin yeni sosyal konut geliyor!

Loca Mahal projesinin bugün gerçekleştirilen lansmanında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da 10 bin yeni sosyal konut üreteceklerini açıkladı.

Veliefendi Loca Mahal Kiptaş fiyat bilgisi!

Veliefendi Loca Mahal Kiptaş fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Loca Mahal Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Loca Mahal Kiptaş fiyat!

Toplam 1.264 konut ve 75 ticari birimden meydana gelen Loca Mahal Kiptaş fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Proje KİPTAŞ tarafından inşa ediliyor.

Loca Mahal Evleri Kiptaş konut fiyatları!

Loca Mahal Evleri Kiptaş konut fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

mahal sancaktepede konut satışı Haberi

mahal sancaktepede konut satışı


Geçen yıl Temmuz ayında metrekaresi ortalamada 1.750 liradan satışa çıkan Mahal Sancaktepe, bir yılda alıcısına yüzde 25 ile 30 seviyesinde kazandırdı. 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Mahal Sancaktepe'nin teslime kadar en az yüzde 25 daha prim yapması bekleniyor. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, konut satışlarına dip fiyatlardan başladıklarını söyledi. 


Vatan...