29 / 04 / 2024

Mahall ankara çankaya satılık

Mahall ankara çankaya satılık

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Mahall Ankara mağaza fiyatları!

Açık artırma ile satışa sunulan Mahall Ankara mağaza fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 246 adet daire, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Mahall Ankara Çankaya adres bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 246 adet daire bulunuyor. Mahall Ankara Çankaya adres bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

Türkerler İnşaat Mahall Ankara fiyat!

Türkerler İnşaat Mahall Ankara fiyat listesi konut, dükkan ve ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ankara Çankaya'da inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Mahal Ankara ev fiyatları!

Mahal Ankara ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Mahall Ankara fiyatlar!

Mahall Ankara fiyatlar dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara Mahall satış ofisi iletişim!

Ankara Mahall satış ofisi iletişim için 0312 287 35 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje Türkerler İnşaat imzası ile yükseliyor.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Mahall Ankara Konutları ödeme şartları!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından Ankara Çankaya'ya inşa edildi. Mahall Ankara Konutları ödeme şartları kapsamında 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Mahall Ankara ödeme kampanyası 2017!

Ankara'nın Çankaya bölgesinde yer alan Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Mahall Ankara'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. İşte Mahall Ankara ödeme kampanyası 2017!

Çankaya Mahall Ankara ödeme şekli!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Projede yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ile ödemeler yapılabiliyor.

Mahall Ankara satış fiyatları 2017!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Mahall Ankara satış fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 2+1'den 4,5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor...

Mahall Ankara fiyatlar güncel!

Mahall Ankara Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Türkerler İnşaat imzasına sahip Mahall Ankara projesi 246 rezidans daireden meydana geliyor. İşte Mahall Ankara fiyatlar güncel..

Türkerler Mahall Ankara metrekare fiyatı!

Ankara Çankaya'da konumlandırılan Türkerler Mahall Ankara metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje konut, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

Türkerler Mahall Ankara fiyatlar 2017!

Mahall Ankara Evleri, Türkerler İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Projede 2+1'den 4,5+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Türkerler Mahall Ankara fiyatlar 2017...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya Projesi satış işlemlerini yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara Çankaya projesinde ne kadar satış yapıldığına dair bilgilerini yayınladı.

Ankara-Çankaya Projesinde Ağustos'ta ne kadar satış yapıldı?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesinde Ağustos 2015 itibariyle satılan toplam konut sayısını ve elde edilen tutarı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

TOKİ, Mahall Ankara'daki 48 mağazayı ihale edecek!

Türkerler Holding tarafından hayata geçirilmekte olan Mahall Ankara projesinde yer alan 48 dükkan,i TOKİ tarafından 16 Eylül'de gerçekleştirilecek olan açık artırma ile satışa sunulacak.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Mahall ankara çankaya satılık Haberi

Mahall ankara çankaya satılık

Mahall Ankara Çankaya satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projede açık artırma ile satışa sunulan mağazaların fiyatları ise 1 milyon 117 bin 779 TL ile 7 milyon 969 bin 424 TL arasında değişiyor. 


Ankara Çankaya'da inşa edilen Mahall Ankara Konutları Eskişehir Yolu'na, Anadolu Bulvarı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Proje 246 tane konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. 


Mahall Ankara Çankaya satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak tasarlandı. Türkerler İnşaat imzası ile yükselen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanına, 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip. 


Türkerler İnşaat Mahall Ankara'da buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna ve restoranlar, fitness merkezi, rekreasyon alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Mahall Ankara adres:...