28 / 04 / 2024

Mahall Ankara görselleri

Mahall Ankara görselleri

Mahall Ankara ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Proje toplam 40 bin 628 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 

Mahall Ankara proje fiyatları!

Mahall Ankara proje fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konut büyüklükleri 80 ile 730 metrekare arasında değişiyor...

Mahall Ankara Evleri fiyat listesi!

Mahall Ankara Evleri fiyat listesi 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Mahall Ankara güncel ödeme kampanyası!

Mahall Ankara projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme imkanının yanı sıra farklı ödeme şekilleri de sunuluyor...

Türkerler Mahall Ankara güncel ev fiyatları 2017!

Teslimleri hemen yapılan Mahall Ankara'da yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 36 ay veya yüzde 35 peşinattan sonra sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme yapılabiliyor...

Mahall Ankara fiyatlar güncel!

Mahall Ankara Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Türkerler İnşaat imzasına sahip Mahall Ankara projesi 246 rezidans daireden meydana geliyor. İşte Mahall Ankara fiyatlar güncel..

Mahall Ankara daire fiyatları!

Mahall Ankara satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor...

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'den konut kampanyasına destek!

Gayrimenkuldeki tarihi kampanyaya Türkerler Holding de katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Güçlü ekonomi, güçlü Türkiye için biz de varız” dedi. Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde 31 Ağustos’a kadar görülmemiş, çok cazip fırsatlar sunuluyor.

Mahall Ankara'da teslimler için geri sayım başladı!

Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Mahall Ankara'da teslim için geri sayım başladı. 3 bin kişinin yaşayacağı, günde 10 bin kişinin de ziyaret edeceği projede teslimatlar 2016'nın ilk yarısında yapılacak.

Ankara Kuzu Effect görselleri!

Kuzu Effect Ankara'da en küçük daire 79 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Ankara Kuzu Effect görselleri...

Mahall Ankara projesi, inşaat sektörünü hareketlendiriyor!

Ankara'nın en kararlı gelişen aksı Eskişehir Yolunda; lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifieriyle son yıllarda başkentteki en gözde projelerden biri olan Mahall Ankara hızla yükseliyor.

1071 Ankara projesi görselleri!

20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 1071 Ankara projesi Usta İnşaat imzası taşıyor. İşte, 1071 Ankara projesi görselleri!

Mahall Ankara mağaza fiyatları!

Açık artırma ile satışa sunulan Mahall Ankara mağaza fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 246 adet daire, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Mahall Ankara görselleri Haberi

Mahall Ankara görselleri

İçerisinde; 129 odalı otel, 42 adet mağaza, 363 adet daire ve 78 adet city suits bulunan Mahall Ankara ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Ankara Mahall projesi 40 bin 628 metrekare alana sahip. 


Mahall Ankara ödeme seçenekleri dahilinde 60 aya kadar yüzde 0,75 faizle taksitlendirme yapılıyor. Proje, Ankara Çankaya bölgesinde inşa ediliyor. 


Türkerler İnşaat Mahall Ankara projesinin sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, yürüyüş yolları, buhar odası, rekreasyon alanları, fitness merkezi, cafe, restoran ve spor alanları bulunuyor. 


Mahall Ankara ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Proje, Türkerler İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Telefon: 0 312 287 35 65 

Web...