04 / 05 / 2024

Mahalle Kemalpaşa evleri

Mahalle Kemalpaşa evleri

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Sakarya Kemalpaşa Mahalle Meydanı’ndaki çalışmalar tamamlanıyor!

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kemalpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden kapalı pazar yeri ve mahalle meydanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kemalpaşa OSB'de 6 firma ruhsat aldı!

Ege Bölgesi'nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) Türkiye'deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kemalpaşa Bağyurdu tarım alanları imar planı askıda!

İzmir Kemalpaşa 1/5000 ölçekli Bağyurdu Nazım İmar Planının bir kısmının, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı Kararı doğrultusunda '' Tarım Alanları '' olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Kemalpaşa OSB’ye 40 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Ege Bölgesi’nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) Türkiye’deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin temeli Eylül'de atılıyor!

Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 40 milyon dolarlık yatırım!

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 'nde ( KOSBİ ) tesis kurmak için başvuran 6 firma ruhsat alarak yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım için proje çalışmalarına başladı.

TOKİ Mersin Kemalpaşa Mahallesinde 24 derslikli, Toroslar Yalınayak Mahallesinde 32 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptıracak.

Fatih Kemalpaşa imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Fatih Kemalpaşa Mahallesi, 913 ada, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ,83, 84, 86, 87, 88, 160 ve 91 parsellere ilişkin F-21-c-25-d-4-b numaralı Pafta için hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

2007 yılında Eston Reşitpaşa Evleri satışa sunulmuş!

2007 yılında Eston Yapı'nın Yakuplu-Beylikdüzü'nde inşa ettiği Eston Reşitpaşa Evleri satışa sunulmuş. Sitedeki daireler 77 bin 500 liradan (325 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Mahalle Kemalpaşa evleri Haberi

Mahalle Kemalpaşa evleri

Kemalpaşa Bölgesi'nde yükselen Mahalle Kemalpaşa projesinde katılımcılarına hemen tapu, 10 ay sonra ev teslimi, 60 ay kefilsiz, bankasız, faizsiz ev sahibi olma imkânı sunuluyor. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, proje ıhlamur kokulu sokakları, meyve ağaçlı yollarıyla sadece İzmir’in değil Türkiye’nin en sıradışı projesi olarak hayata geçiriliyor. 

Yüksek tavanlı yapısıyla ferah bir yaşam alanı sunan NG Gayrimenkul projesi Mahalle Kemalpaşa'da daireler 3+1 120 metrekare, 3+1 167-180 metrekare ve 4+1 200-205 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje çocuk odaklı sokaklarıyla eski mahalle kültürünü günümüze taşımayı hedefliyor. 

Projeyle  komşuluk ilişkilerinin tekrar canlanacağını belirten NG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen, “Yüksek tavanlı konut yapısıyla ev sahiplerine ferah bir ortam sunan projemizde, her sokak başına konumlandırılan yetişkin ıhlamur ağaçlarıyla, çocukların şehir hayatındayken uzak kaldığı, belki...