04 / 05 / 2024

Mahir İz Caddesi trafiğe açıldı mı

Mahir İz Caddesi trafiğe açıldı mı

Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu, inşaatının Bağlarbaşı İstasyon çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılan yollar, 9 Şubat 2014 Pazar günü 2 şerit olarak yaya ve araç trafiğine açılıyor.

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aca Vera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Özçelik ve Erdoğan Özçelik ortaklığında kuruldu.

Trowicon Telekomünikasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trowicon Telekomünikasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Zülfü Sarıkaya tarafından kuruldu. 

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Ada 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ada 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhittin Furkan İnan ve Mahir Özçelik imzasıyla kuruldu.

Merzifon'da otopark sorunu büyüyor!

Mustafa Gündüz Caddesi'nde Otopark Olarak Kullanılan Boş Arsa ve Yapılacak Alan İnşaatın Planı Merzifonlu pek çok vatandaşın Mustafa Gündüz Caddesi'nde otopark olarak kullandığı boş arsaya lüks daireler yapılmaya başlanmasıyla birlikte Merzifon bir otoparkını daha kaybedecek.

Alanya Alaiye Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı

Kocaeli Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor.

Reform 24 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform 24 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Emre İnan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mahir Özçelik ile Eren Birdal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

DSF Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSF Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Kahramanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Mahir İz Caddesi trafiğe açıldı mı Haberi

Mahir İz Caddesi trafiğe açıldı mı


Mahir İz Caddesi (Marmara Üniversitesi-İlahiyat Fakültesi Camii önü), Kısıklı Caddesi, Nuh Kuyusu Caddesi, 9 şubat Pazar günü 2 şerit olarak trafiğe açılacak. Metro çalışmaları ise, 2 şerit trafik verildikten sonra kalan alanlarda sürdürülecek.


Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattında çalışmalar aralıksız sürüyor. Bağlarbaşı İstasyonu’ndaki trafiğe etki eden bölümler, planlanan süreden 6 ay önce bitirildi. 9 Şubat 2014 tarihinden sonraki faaliyetler, istasyon çalışma alanı daraltılarak devam edecek.


Son 10 yılda %176 oranında artan raylı sistemler uzunluğunu daha da artıracak olan ve Üsküdar, Çekmeköy, Sancaktepe ilçelerini birbirine bağlayacak olan metro hattında çalışmalar, 17 noktada, 1520 personelle, 7/24 esasına göre sürdürülüyor.


Uzunluğu 20 km olan, 16 istasyondan oluşan ve 2015 yılında tamamlanması planlanan hatta, 10bin 548 metre NATM (Yeni Avusturya Tünel Açma Metodu)...