19 / 07 / 2024

Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim

Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mahmoud Hejazı tarafından kuruldu.

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mavi Bulut Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Bassam Al Hariri, Khaled Al Hariri, Mahmoud Al Hariri ortaklığında kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi Maltepe'de Burak Şimşek ve Mansour Fahad F Alsaadoun ortaklığında kuruldu.

Optımpark İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Optımpark İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Sayed Hamıdreza Fatehı ve Sayed Mahmoud Khalıfeh Soltanı ortaklığında kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Alicenaplik Dekorasyon İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alicenaplik Dekorasyon İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ahmad Mahmoud A tarafından kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Dnn Yapı Taahhüt Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dnn Yapı Taahhüt Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Masoud Mahmoud Pour tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim Haberi

Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Elsayed Ibrahim Elkasrawı, Halit Kasımoğlu, Mahmoud Abdou Elshennawi Elshennaw, Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim, Marwan Ahmet Hassan Gaber, Namık Kasımoğlu ve S.Ibrahim Hassan Abdelrahman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;gayrimenkul alım satım kiralama kiraya verme elde tutma işletme faaliyetleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merter, M. Nezih Özmen Mahallesi, Çam Sokak, No:15...