02 / 05 / 2024

Mahmoud Rabıe

Mahmoud Rabıe

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de Mahmoud Rabıe Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Baytak Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytak Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud M.E.S.H tarafından kuruldu.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Regency Bookıng Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regency Bookıng Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabıe Hassan tarafından kuruldu. 

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elite Group Emlak Eğitim Sağlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Group Emlak Eğitim Sağlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabrı Massad Shalaby ve Mahmoud Sabrı mosaad İbahim ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb. açıldı!

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb., Ehab Mahmoud Is Husseın Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Şişli'de açıldı.

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi kuruldu!

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de Mahmoud Rabıe Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Esenbahçe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor ve 210 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 TL peşinatla!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin TL'den başlıyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

Mahmoud Rabıe Haberi

Mahmoud Rabıe

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Mahmoud Rabıe Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) hertürlü hazır vaziyette gıda,tekstil,mobilya ürünlerinin yurt içi ve yurt dışı alım satımı


Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi adres: Başakşehir, İOSB Mahallesi, Giyim Sanatkarları Kooperatif 2.Ada A Blok Kat:...