02 / 05 / 2024

mahmut çelikçan yüreğir kentsel dönüşüm

mahmut çelikçan yüreğir kentsel dönüşüm

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Kaymakamlığına yeni atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çelikcan, "kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar çalışmalarıyla ilçemize önemli konut yatırımları inşaatı b

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yeniden inşası TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yıktırılan Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e 600 sosyal konut yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Sosyal konut projemiz gündemde. Bunun için 83 dönümlük arsa satın aldık. Bu arsanın 40 dönümü üzerine 600 sosyal konut yapımını gerçekleştireceğiz. Proje çalışmaları devam eden sosyal konutların yapımına 2-3 ay içerisinde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Adana Yüreğir'deki dönüşüm yaşam kalitesini artırıyor!

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

TOKİ Yüreğir Kışla kurası 15 Şubat'ta çekilecek!

TOKİ ile hayata geçirilen Adana Yüreğir'deki Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1’inci etapta satışa çıkartılan 412 konutun hak sahipleri 15 Şubat 2017 tarihinde belirlenecek.

mahmut çelikçan yüreğir kentsel dönüşüm Haberi

mahmut çelikçan yüreğir kentsel dönüşüm

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Kaymakamlığına yeni atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yüreğir Belediyesi ile kaymakamlığın bir elmanın 2 yarısı olarak gördüğünü belirten Başkan Çelikcan "Yüreğir halkının mutluluğu için çalışacağız. Hoş geldiniz, başarılar diliyorum" dedi.

Yüreğir hakkında açıklamalarda bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Bölgemiz biraz hassas bir bölge. Göçle oluşmuş bir bölge. Farklı kültürdeki insanlar bir araya gelmişler. 

Bizim amacımız bu farklı kültürleri bir potada eriterek, kentlilik bilincini onlara aşılamaktır. Onun için Yüreğir'de Kültür Evlerimizi yaptık. Kültür Merkezimizi hizmete açtık. Buralarda farklı bölgelerden gelen insanlar düzenlenen değişik etkinliklerle bir araya gelerek birbirlerini tanıyıp, kaynaşıyorlar. 


Yüreğir'in geçmişten gelen birçok sorunu var. Ama son dönemde yaptığımız çalışmalar ve hükümetimizin yaptığı yatırımlar sayesinde Yüreğir artık cazibe merkezi olmuş...