06 / 05 / 2024

Mahmut Dede Caddesi altyapı

Mahmut Dede Caddesi altyapı

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Manisa Kula'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Mahmut Dede: İznik'te arsa fiyatları arttı!

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Sürücü, İznik TSO Başkanı Mahmut Dede’ye yapacakları Soğuk Hava Deposu ve Sebze Meyve Paketleme tesisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Dede ilçede arsa fiyatlarındaki artışa değindi.

Manisa Kula'nın altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde sürdürdüğü alt yapı çalışmaları kapsamında Kula’da bulunan Mevlana, Mahmut Dede, Yunusemre ve Tabdukemre Caddeleri ile iç sokaklarda toplam 3 bin 310 metrelik yağmur suyu hattı döşedi.

Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Öztürk Balcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selim Dede Caddesi'nde kuruldu.

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi açıldı!

Proger S.P.A. Merkezi İtalya Türkiye İstanbul Şubesi, Serdar Erdem Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Galata, Müeyyetzade Mahallesi, Galip Dede Caddesi'nde açıldı.

Kocaeli Mahmut Çavuş Caddesi’nin ikinci etabı yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilkent mahallesinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Yeşilkent mahallesindeki Mahmut Çavuş caddesinde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. İşte çalışmaların ayrıntıları...

Molla Mahmut Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi Sivas Kongre Caddesi’nde yapılacak Molla Mahmut Camii’nin temeli törenle atıldı.

Arches Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arches Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersen Eser tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selim Dede Caddesi'nde kuruldu.

Elmalı Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı'da, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen l Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ' ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Antalya'da Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı llçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi.

Mahmut Dede Türbesi'ne koruma kararı!

Elmalı İlçesi'nde, Abdal Musa'nın oduncusu, bir rivayete göre de kardeşi olarak bilinen Baltası Gedik Mahmut Dede Türbesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 'korunması gereken kültür varlığı' olarak tescil edildi

Mahmut Dede Caddesi altyapı Haberi

Mahmut Dede Caddesi altyapı


Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Temel çalışmalarının yapıldığı caddede, kilit parke döşemesi de kısa zaman içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Kula Belediyesi, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde ve mahallelerdeki asfalt ve kilit parke taş döşemesi ile vatandaşların hayatını kolaylaştıran Kula Belediyesi, Mahmut Dede Caddesi’nde de çalışmalara başladı. D – 300 karayolu ile su deposu arasında kalan caddede temel çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol genişletme faaliyetlerinin de yapıldığı caddeye kilit parke taşlarının döşenmesinin ardından vatandaşların hizmetine açılacak.


Mahmut Dede Caddesi’nde vatandaşların ulaşım konusunda büyük sıkıntı çektiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mahmut Dede Caddesi’nde temel çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taş döşeneceğini...