14 / 05 / 2024

Mahmut Grup Chochili yatırım

Mahmut Grup Chochili yatırım

Otel ve hastane tedarikine odaklanan Mahmut Grup, Chochili markası için 2016 yılına kadar 100 milyon TL yatırım yapacak...

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sdm Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Topcu, Serhan Yılmaz ve Mahmut Gündeş ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Newa Grup İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newa Grup İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özgören tarafından kuruldu.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yunus Erdinler ve Mahmut Erdinler imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Etiman Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Etiman Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan 'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi, Behçet Kemal Çağlar Caddesi'nde kuruldu.

Green Vale Elm Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vale Elm Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Batkitar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Kavaklıdere Caddesi'nde kuruldu.

Mahmut Grup Chochili yatırım Haberi

Mahmut Grup Chochili yatırım
Tekstil, teknoloji ve elektrik tedariki, uçak içi tedarik yanı sıra otel ve hastane tedariki yapan Mahmut Grup, otel ve hastane tedariki yapan Chochili markası için hedef büyüttü. Grup, Chochili markası için 2016 yılına kadar 100 milyon TL yatırım yapmaya...